Να στείλετε μήνυμα
Shanghai Papa Industrial Co.,LTD
Σπίτι >
Shanghai Papa Industrial Co.,LTD Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Shanghai Papa Industrial Co.,LTD

Απαιτήσεις πελατών, η αναζήτησή μας.

Η βιομηχανική Co. μπαμπάδων της Σαγκάη, ΕΠΕ είναι ένας από το τοπ κατασκευαστή και τον εξαγωγέα για τα μηχανήματα τροφίμων στην Κίνα με περισσότερο από δέκα έτη εμπειρίας.
  • Κίνα Shanghai Papa Industrial Co.,LTD Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
  • Κίνα Shanghai Papa Industrial Co.,LTD Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
  • Κίνα Shanghai Papa Industrial Co.,LTD Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
  • Κίνα Shanghai Papa Industrial Co.,LTD Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
  • Κίνα Shanghai Papa Industrial Co.,LTD Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
  • Κίνα Shanghai Papa Industrial Co.,LTD Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
  • Κίνα Shanghai Papa Industrial Co.,LTD Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Κύρια αγορά: Βόρεια Αμερική , Νότια Αμερική , Δυτική Ευρώπη , Ανατολική Ευρώπη , Ανατολική Ασία , Νοτιοανατολική Ασία , Μέση Ανατολή , Αφρική , Ωκεανία , Σε όλο τον κόσμο
Επιχειρησιακός τύπος: Κατασκευαστής , Εξαγωγέας , Εταιρεία Εμπορίας , Πωλητής
Εμπορικά σήματα: iPAPA
Αριθ. των υπαλλήλων: 20~50
Ετήσια πωλήσεις: 4,000,000-6,000,000
Έτος που καθιερώνεται: 2014
Εξαγωγή p.c: 70% - 80%
Εισαγωγή

Η βιομηχανική Co. μπαμπάδων της Σαγκάη, ΕΠΕ έχει κατασκευάσει και έχει παράσχει τα μηχανήματα τροφίμων για δεκαετίες. Έχουμε σχεδιάσει επιτυχώς και έχουμε αναπτύξει τα μηχανήματα τροφίμων μας για τους φραγμούς πρόχειρων φαγητών, μπισκότα, ψωμί, σοκολάτα και ούτω καθεξής.

 

 

Τα σημαντικά προϊόντα μας η μηχανή, mooncake και maamoul η μηχανή, η πρωτεϊνική μηχανή φραγμών, η μηχανή φραγμών δημητριακών, η πρωτεϊνική μηχανή σφαιρών και enrober σοκολάτας η μηχανή. Μπορούμε να παρέχουμε τα τρόφιμα πελατών και κάνοντας τη μηχανή και τη με το κλειδί στο χέρι λύση για τη γραμμή παραγωγής προϊόντων.

 

 

Έχουμε τον πλήρη εξοπλισμό επεξεργασίας που περιλαμβάνει την υδραυλική τέμνουσα μηχανή πιάτων, την υδραυλική κάμπτοντας μηχανή πιάτων, τον τόρνο, τη μηχανή άλεσης NC, τη μηχανή συγκόλλησης και την πλανίζοντας μηχανή, κ.λπ. Έχουμε την πρώτης τάξεως βάση παραγωγής και κτήριο Ε&Α, έχουμε επίσης τον τομέα παραγωγής 6000 τετραγωνικού μέτρου, το οποίο έχει ένα πλήρες σύστημα μορφής πολυ-τμήματος του εμπορικού κτιρίου γραφείων, του τμήματος Ε&Α, του τελειοποιώντας τμήματος, του τμήματος παραγωγής, του εξεταστικού τμήματος, του τμήματος πωλήσεων και του αγοράζοντας τμήματος.

 

 

Έχουμε περάσει επιτυχώς ISO9001: πιστοποίηση του 2000, και πιστοποίηση CE για τα σημαντικά προϊόντα μας. Είμαστε επίσης ο προμηθευτής από TÜV Ρηνανία και SGS. Η εξασφαλισμένη ποιότητά μας προσόντων και των προϊόντων επιχείρησης μας καθιστά ευρέως εμπιστευμένους από τον πελάτη παγκόσμιο.

 

Οι σημαντικές αγορές πωλήσεών μας είναι δυτικές και Ανατολική Ευρώπη, Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Μέση Ανατολή και Αυστραλία. Επίσης επιτυχώς επεκτείναμε τα προϊόντα μας στη Βόρεια Αφρική, τη Νότια Αφρική και την Ινδία τα τελευταία χρόνια. Έχουμε τα μέρη επιτυχώς των περιπτώσεων πελατών σε αυτές τις χώρες. Ευπρόσδεκτοι πελάτες για να μας έρθει σε επαφή με για τις τοπικές αναφορές πελατών σας και για περισσότερες πληροφορίες για τα μηχανήματα τροφίμων μας. Ελπίζουμε ειλικρινά ότι μπορούμε να χτίσουμε μια μακροπρόθεσμη επιχειρησιακή σχέση με τις εκτιμημένες επιχειρήσεις σας.

 

Σε μια λέξη, μπορείτε πάντα να βασιστείτε στην ΜΠΑΜΠΑ!

Υπηρεσία

Βιομηχανική Co. μπαμπάδων της Σαγκάη, ΕΠΕ provdes υπηρεσία πριν από-πώλησης και υπηρεσία μεταπώλησης για τους πελάτες.

 

 

Για την υπηρεσία πριν από-πώλησης: Σε κάθε πελάτης θα διοριστεί έναν επαγγελματική πωλητή ή μια πωλήτρια στην ομάδα πωλήσεών μας για τη λεπτομερή διαβούλευση προϊόντων, την τιμή, την υπηρεσία και την επί παραγγελία υπηρεσία, κ.λπ. Ο πωλητής ή η πωλήτρια μας θα επιβεβαιώσει τον πελάτη οι απαιτήσεις του, τάση εργοστασίων, που στέλνει τις ρυθμίσεις και ούτω καθεξής, όλοι οι συμφωνηθε'ντες όροι, οι τιμές και οι υπηρεσίες θα γραφτούν σε μια επίσημη σύμβαση πωλήσεων που υπογράφεται και από τα δύο κόμματα. Ενώπιον του πελάτη που τοποθετεί τη διαταγή, ο πελάτης καλωσορίζεται για να έρθει επίσκεψη το εργοστάσιό μας ή να στείλει τα υλικά για τη δοκιμή μηχανών. Μπορούμε επίσης να αγοράσουμε τα υλικά τοπικά εδώ στην Κίνα και να εξετάσουμε τη μηχανή μας σύμφωνα με τη συνταγή του πελάτη.

 

 

Για την υπηρεσία μεταπώλησης: Ο πωλητής ή η πωλήτρια μας θα ενημερώσει τον πελάτη ότι η μηχανή είναι έτοιμη για την αποστολή. Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει να κάνει τη διαδικασία ναυτιλίας μόνος του ή βοηθάμε τον πελάτη για να τακτοποιήσουμε τη διαδικασία ναυτιλίας. Μπορούμε να στείλουμε τη μηχανή στον ορισμένη θαλάσσιο λιμένα του πελάτη, τον αερολιμένα, ή τη διεύθυνση κατοικίας.

 

Θα παράσχουμε το πλήρες βίντεο λειτουργίας μηχανών πελατών, το τηλεοπτικές, dismanlting βίντεο συγκέντρωσης και την οδηγία. Θα ορίσουμε επίσης έναν technican για την εγκατάσταση μηχανών και την ανάθεση στο εργοστάσιο του πελάτη. Ανάγκη πελατών να πληρώσουν για την αμοιβή μεταφορών, την αμοιβή στέγασης και τη commissoning αμοιβή.

 

Δίνουμε 12 μήνες εξουσιοδότησης για τη μηχανή μας: Εξασφαλίζουμε την ποιότητα, υπηρεσία και κόστος μέσα στην εξουσιοδότηση δωρεάν, κάνουμε τα ανταλλακτικά υπηρεσιών διάρκειας ζωής και τιμών κόστους μετά από 12 μήνες εξουσιοδότησης.

 

 

Η μπαμπάς βιομηχανική θέλει μια μακροπρόθεσμη συνεργασία με κάθε πελάτη και την εκτιμημένη επιχείρησή τους, όχι μια διαπραγμάτευση ενός χρόνου. Κανένα θέμα ένα χρυσό φλυτζάνι ή ένα ασημένιο φλυτζάνι, έπαινος του πελάτη δεν είναι σημαντικότερο!

Ιστορία

Η βιομηχανική Co. μπαμπάδων της Σαγκάη, ΕΠΕ έχει ξεκινήσει την επιχείρησή μας το 2014, τώρα είμαστε ενσωματωμένη βιομηχανική επιχείρηση για την κατασκευή μηχανημάτων τροφίμων, ειδικά γεμισμένη κατασκευή μηχανημάτων τροφίμων. Πιστεύουμε ότι μόνο η αφιέρωση και ο επαγγελματισμός μπορούν να κάνουν τον καλύτερο εξοπλισμό για τους πελάτες μας.

 
Η ομάδα μας

Η βιομηχανική Co. μπαμπάδων της Σαγκάη, ΕΠΕ έχει μια ομάδα ανώτερης τεχνικής ομάδας, επαγγελματικής ομάδας πωλήσεων και έγκαιρης ομάδας υπηρεσιών μεταπώλησης.

Τα μέλη ομάδας μας από την τεχνική ομάδα μας είναι πεπειραμένοι μηχανικοί και technicans στη βιομηχανία μηχανημάτων τροφίμων. Επωμίζονται την αποστολή της εξασφάλισης τεχνολογικής καινοτομίας, ανάπτυξης προϊόντος και ποιότητας.

Η ομάδα πωλήσεών μας είναι εμπαθής νέα ομάδα και είναι πάντα ενεργητικές για να προκαλέσουν τους νέους στόχους πωλήσεών τους. Είναι οι σημαντικότεροι στην επιχείρησή μας.

Τα μέλη ομάδας μας από την ομάδα υπηρεσιών μεταπώλησής μας είναι οι περισσότεροι ασθενής και σκληρά, πρέπει να απαντήσουν επαγγελματικά στις ερωτήσεις κάθε πελάτη και να εξετάσουν τις καταγγελίες, είναι υπομονετικά για να απαντήσουν στις ίδιες ερωτήσεις repeatly και να ανατροφοδοτήσουν στην τεχνική ομάδα έγκαιρη.

 

Μας ελάτε σε επαφή με ανά πάσα στιγμή

86--13818681174
Διεύθυνση: Πάτωμα 1, που χτίζει 1, No.1929, δρόμος Baziqiao, πόλη Nanqiao, περιοχή Fengxian, Σαγκάη, Κίνα. Μετα κώδικας: 201400
Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε