Να στείλετε μήνυμα
Shanghai Papa Industrial Co.,LTD
Σπίτι
Σπίτι
>
Περιπτώσεις
>
Shanghai Papa Industrial Co.,LTD latest company case about Ενεργειακός φραγμός σοκολάτας
ΑΦΗΣΤΕ ΈΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

Ενεργειακός φραγμός σοκολάτας

2022-05-19

Latest company case about Ενεργειακός φραγμός σοκολάτας

Ο ενεργειακός φραγμός σοκολάτας αποτελείται από τον ενεργειακό φραγμό, τον πρωτεϊνική φραγμό ή τη σφαίρα ημερομηνίας με ένα στρώμα του επιστρώματος σοκολάτας. Όταν τα customsers κάνουν αυτά τα καλά τρόφιμα ενεργειακών φραγμών σοκολάτας, χρειάζονται να κάνουν τα τρόφιμα ενεργειακών φραγμών με το χέρι πρώτος και να ντύσουν έπειτα τη σοκολάτα στο πλήρες surace των τροφίμων ενεργειακών φραγμών με το χέρι, αυτό θα πάρει πολλούς χρόνο και εργασία, επίσης αυτή η διαδικασία είναι πολύ δύσκολο να ελεγχτεί για να σιγουρευτεί ότι όλο το τέλος τα τρόφιμα ενεργειακών φραγμών με το συνεπές βάρος, το ομοιόμορφο πάχος και τέλειος τελειώνει. Έτσι είναι επείγοντες να βρούν μια μικρής κλίμακας μηχανή για να κάνουν την εργασία και η μηχανή ενεργειακών φραγμών σοκολάτας μας είναι για το σκοπό αυτό.


Μηχανή ενεργειακών φραγμών σοκολάτας

 

 

P307 ενεργειακός φραγμός σοκολάτας που κατασκευάζει τη μηχανή να αποτελεσθεί από τον εξωθητή ενεργειακών φραγμών, πρωτεϊνικός κόπτης φραγμών, enrober σοκολάτας, δροσίζοντας σήραγγα σοκολάτας, μεταφορέας στροφής 180 °, μεταφορέας σύνδεσης, τυλίγοντας μηχανή ροής. Ο πελάτης μπορεί ελεύθερα να επιλέξει τις μηχανές που απαιτούνται για την κατάλληλη παράθεση.

 

Η μηχανή εξωθητών ενεργειακών φραγμών και η πρωτεϊνική τέμνουσα μηχανή φραγμών είναι ο φραγμός διαμορφώνοντας τη μηχανή, τα ακροφύσια εξώθησης μπορούν να προσαρμοστούν από το πλάτος και το ύψος φραγμών. Ο πρωτεϊνικός φραγμός που κατασκευάζει τη μηχανή μπορεί να ρυθμίσει το μήκος φραγμών από την επιτροπή οθόνης.

 

Enrober σοκολάτας είναι ο ουσιαστικός εξοπλισμός για το επίστρωμα σοκολάτας έξω από το φραγμό, το επίστρωμα σοκολάτας μπορεί να ντυθεί πλήρως ή το κατώτατο σημείο που ντύνεται στο φραγμό, φυσικά, η enrober σοκολάτας μηχανή μπορεί να ντύσει άλλα τρόφιμα επίσης εκτός από τα προϊόντα φραγμών. Έχουμε διαφορετικό enrober σοκολάτας ικανοτήτων (8KG/15KG/30KG/60KG) για τον πελάτη για να επιλέξουμε σύμφωνα με τη γραμμή παραγωγής τους.

 

 

Η δροσίζοντας σήραγγα σοκολάτας είναι ο ουσιαστικός εξοπλισμός για την ψύξη σοκολάτας, η δροσίζοντας σήραγγα έχει την ισχυρή καταψύχοντας μονάδα δύναμης 3P για να φθάσει στο ελάχιστο μείον τη θερμοκρασία 20 ℃. Εκτός από την ψύξη της σοκολάτας, ο πελάτης μπορεί να συνδέσει το δικαίωμα σηράγγων ψύξης μετά από την πρωτεϊνική μηχανή φραγμών για τους κολλώδεις φραγμούς χωρίς επίστρωμα σοκολάτας.

 

ο μεταφορέας στροφής 180 ° χρησιμοποιείται για να συνδέσει τη δροσίζοντας σήραγγα και να ρεύσει τυλίγοντας γραμμή για το διάστημα αποταμίευσης. Ο πελάτης μπορεί να το πάρει έξω εφ' όσον έχει αρκετό διάστημα για η γραμμή παραγωγής φραγμών. Εκτός αυτού, μπορούμε να προσαρμόσουμε το μεταφορέα στροφής στο διαφορετικό ακτίνιο (όπως 90 °) για να συναντήσουμε το σχεδιάγραμμα εργοστασίων του πελάτη.

 

Η τυλίγοντας γραμμή ροής έχει τον αυτόματο αισθητήρα για να ταξινομήσει και να μετρήσει τους φραγμούς στη διαταγή πρίν εισάγει την τυλίγοντας μηχανή ροής, και ο κατηφορικός τυλίγοντας τύπος ταινιών μπορεί τέλεια να προστατεύσει τους φραγμούς από σπασμένος ή παραμορφωμένος, ειδικά για την προστασία των εύθραυστων και κολλωδών φραγμών.

 

P307 καλυμμένος με σοκολάτα ενεργειακός πρωτεϊνικός φραγμός φρούτων που κατασκευάζει τη μηχανή 0

 

Μας ελάτε σε επαφή με ανά πάσα στιγμή

86--13818681174
Διεύθυνση: Πάτωμα 1, που χτίζει 1, No.1929, δρόμος Baziqiao, πόλη Nanqiao, περιοχή Fengxian, Σαγκάη, Κίνα. Μετα κώδικας: 201400
Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε