Να στείλετε μήνυμα
Shanghai Papa Industrial Co.,LTD
Σπίτι
Σπίτι
>
Περιπτώσεις
>
Shanghai Papa Industrial Co.,LTD latest company case about Φραγμός καρύδων
ΑΦΗΣΤΕ ΈΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

Φραγμός καρύδων

2022-05-19

Latest company case about Φραγμός καρύδων

Ο φραγμός καρύδων είναι πολύ δημοφιλή τρόφιμα ενεργειακών φραγμών, που usess τεμάχισε την καρύδα, το έλαιο καρύδων, τη ζάχαρη ή το σιρόπι σφενδάμνου ως σημαντικότερα υλικά, ως φραγμό καρύδων κατασκευάζοντας τη μηχανή, την ανάγκη μιγμάτων καρύδων να εξωθηθεί στον εξωθητή φραγμών καρύδων σε έναν καλό χρόνο προτού να γίνει δροσερό και σκληρό, κατόπιν ο φραγμός καρύδων που η τέμνουσα μηχανή έκοψε ακριβώς το και το μεταφορέα αυτό. Μερικές φορές ο πελάτης προτιμά να καλύψει τη σοκολάτα γύρω από το φραγμό καρύδων, αυτό απαιτεί μια enrober σοκολάτας μηχανή για να συνδεθεί μετά από τη μηχανή φραγμών καρύδων.Περίπου μηχανή φραγμών καρύδων

 

Η μηχανή φραγμών καρύδων καλείται επίσης φραγμό ημερομηνίας καρύδων κατασκευάζοντας τη μηχανή ή ο ενεργειακός φραγμός που κατασκευάζει τη μηχανή, που σχεδιάζεται ειδικά για να παραγάγει τα κολλώδη τρόφιμα πρόχειρων φαγητών, όπως ο φραγμός φρούτων, φραγμός Granola, φραγμός ημερομηνίας, φραγμός δημητριακών διατροφής, ενεργειακός φραγμός, φραγμός καρυδιών, Nougat κέικ, Nougat καραμέλα μεταχειρίζεται και ούτω καθεξής.

 

Η μικρή μηχανή φραγμών καρύδων P307 αποτελείται από την τέμνουσα μηχανή φραγμών ημερομηνίας εξωθητών και καρύδων φραγμών καρύδων, ο εξωθητής φραγμών ημερομηνίας είναι οριζόντιος που σχεδιάζεται για την καλύτερη ζύμη μεταφέροντας, και που οδηγείται από δύο σπείρες PE μέσα στην επίπεδη ταΐζοντας χοάνη ανοξείδωτου, τα sprials θα μεταφέρουν την προμιγμένη ζύμη στο διορθωτή για τη διανομή ζύμης εξίσου, κατόπιν η ζύμη έρχεται των επί παραγγελία ακροφυσίων να διαμορφώσει έναν φραγμό και τελικά και από μια χωριστή κάθετη τέμνουσα μηχανή φραγμών φρούτων.

 

Ο μικρός ενεργειακός φραγμός P307 που κατασκευάζει τη μηχανή ελέγχεται από το πρόγραμμα PLC και χρησιμοποιείται από την επιτροπή οθόνης. Όλες οι τοποθετήσεις γίνονται στην οθόνη αφής, η οποία περιλαμβάνει τις τοποθετήσεις κάθε τμημάτων ταχύτητας ρύθμισης και μνήμης.

 

Η μικρή μηχανή φραγμών καρύδων μπορεί επίσης να λειτουργήσει με μικρό enrober σοκολάτας μας, το οποίο μπορεί να ντύσει ένα στρώμα του υγρού σοκολάτας του φραγμού ημερομηνίας καρύδων, ο οποίος καλείται επίσης τρόφιμα φραγμών καρύδων σοκολάτας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες για την πρωτεϊνική μηχανή δαγκωμάτων, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με μέσω της μορφής έρευνας ή του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

 

Μας ελάτε σε επαφή με ανά πάσα στιγμή

86--13818681174
Διεύθυνση: Πάτωμα 1, που χτίζει 1, No.1929, δρόμος Baziqiao, πόλη Nanqiao, περιοχή Fengxian, Σαγκάη, Κίνα. Μετα κώδικας: 201400
Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε