Να στείλετε μήνυμα
Shanghai Papa Industrial Co.,LTD
Σπίτι
Σπίτι
>
Περιπτώσεις
>
Shanghai Papa Industrial Co.,LTD latest company case about Coxinha
ΑΦΗΣΤΕ ΈΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

Coxinha

2022-05-20

Latest company case about Coxinha

Περίπου Coxinha

Το Coxinha είναι ένα δημοφιλές πρόχειρο φαγητό τροφίμων οδών στη Βραζιλία και είναι διασκέδαση και οικονομικό να κάνει. Είναι κυρίως consis του τεμαχισμένου ή τεμαχισμένου κρέατος κοτόπουλου, που καλύπτεται στη ζύμη, που φορμάρεται σε μια μορφή που μοιάζει με ένα τυμπανόξυλο, χτυπημένο και που τηγανίζεται. Είναι εύκολο ναφαγωθούν πηγαίνουν, είναι ένα unto γεύματος οι ίδιοι, έχουν μια μοναδική εμφάνιση (μιμούμενο τυμπανόξυλο ή δάκρυ), και το πιο σημαντικό, είναι τσιγαρισμένοι και εύγευστοι!


Περίπου μηχανή Coxinha

P160 η αυτόματη μηχανή Encrusting τροφίμων βιομηχανιών ζαχαρωδών προϊόντων αρτοποιείων είναι κατάλληλη για τα γεμισμένα και μη-γεμισμένα τρόφιμα, όπως Arancini, Coxinha, falafel, το κεφτές, τα μπισκότα, κ.λπ. Η αυτόματη encrusting μηχανή P160 είναι εξοπλισμένη με το πίνακα ελέγχου αφής και το συγκρότημα ηλεκτρονικών υπολογιστών για να ρυθμίσει την ταχύτητα, βάρος, μέγεθος, και το ποσοστό του δέρματος και της πλήρωσης, αυτό μπορεί επίσης να αλλάξει το διαφορετικό πάχος δερμάτων, μήκος, μέγεθος των τροφίμων από τη μηχανή. Η διαφορετική μορφή τροφίμων μπορεί να γίνει από το μεταβαλλόμενες διαφορετικές παραθυρόφυλλο ή τις φόρμες. Η encrusting μηχανή P160 μπορεί επίσης να λειτουργήσει με τον πρωτεϊνικό κόπτη φραγμών για να κάνει το γεμισμένο enegy φραγμό, όπως ο φραγμός σύκων, το σύκο newtown, κ.λπ. Αυτό μπορέστε επίσης να εργαστείτε με τον κύλινδρο σφαιρών μας για τρόφιμα να κάνει τα γεμισμένα πρωτεϊνικά των σφαιρών και ενεργειακών σφαιρών.

 

Για περισσότερες πληροφορίες για το coxinha που κατασκευάζουν τη μηχανή, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με μέσω της μορφής έρευνας ή του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

 

Μας ελάτε σε επαφή με ανά πάσα στιγμή

86--13818681174
Διεύθυνση: Πάτωμα 1, που χτίζει 1, No.1929, δρόμος Baziqiao, πόλη Nanqiao, περιοχή Fengxian, Σαγκάη, Κίνα. Μετα κώδικας: 201400
Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε