Να στείλετε μήνυμα
Shanghai Papa Industrial Co.,LTD
Σπίτι
Σπίτι
>
Περιπτώσεις
>
Shanghai Papa Industrial Co.,LTD latest company case about Γεμισμένο Churros
ΑΦΗΣΤΕ ΈΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

Γεμισμένο Churros

2022-05-23

Latest company case about Γεμισμένο Churros

Περίπου γεμισμένο Churros

 

Το Churros είναι ένα δημοφιλές μεξικάνικο επιδόρπιο που είναι πολύ δημοφιλής στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αποτελούνται από την απλή ζύμη ριπών που τσιγαρίζεται στο καυτό πετρέλαιο και που ντύνεται με τη ζάχαρη κανέλας. Τρώγονται συνήθως στο πρόγευμα με τη σαμπάνια, την καυτή σοκολάτα, dulce de leche ή τον καφέ con leche.

 

Περίπου γεμισμένη μηχανή Churros

P160 η αυτόματη μηχανή Encrusting τροφίμων βιομηχανιών ζαχαρωδών προϊόντων αρτοποιείων είναι κατάλληλη για τα γεμισμένα και μη-γεμισμένα τρόφιμα, όπως Arancini, Coxinha, falafel, το κεφτές, τα γεμισμένα μπισκότα, κ.λπ. Η αυτόματη encrusting μηχανή P160 είναι εξοπλισμένη με το πίνακα ελέγχου αφής και το συγκρότημα ηλεκτρονικών υπολογιστών για να ρυθμίσει την ταχύτητα, βάρος, μέγεθος, και το ποσοστό του δέρματος και της πλήρωσης, αυτό μπορεί επίσης να αλλάξει το διαφορετικό πάχος δερμάτων, μήκος, μέγεθος των τροφίμων από τη μηχανή. Η διαφορετική μορφή τροφίμων μπορεί να γίνει από το μεταβαλλόμενες διαφορετικές παραθυρόφυλλο ή τις φόρμες. Για την παραγωγή των γεμισμένων churros, μπορούμε να προσαρμόσουμε μια ειδική φόρμα ακροφυσίων για την αυτόματη encrusting μηχανή P160, υπάρχει ταΐζοντας χοάνη δύο στο P160 encrusting μηχανή: η αριστερή χοάνη για το περίβλημα και την εξώθηση ζύμης, η άλλη σωστή χοάνη για τα υλικά κεντρικής πλήρωσης, customzes ακριβώς η ανάγκη puit το υλικό dought και πλήρωσης στην ταΐζοντας χοάνη δύο αναλόγως, τα γεμισμένα churros θα διαμορφωθούν μέσω της φόρμας εξώθησης και θα κοπούν έπειτα στο συγκεκριμένο μήκος από τον πρωτεϊνικό κόπτη. Η encrusting μηχανή P160 μπορεί επίσης να λειτουργήσει με τον πρωτεϊνικό κόπτη φραγμών για να κάνει το γεμισμένο enegy φραγμό, όπως ο φραγμός σύκων, το σύκο newtown, κ.λπ. Μπορεί επίσης να λειτουργήσει με τον κύλινδρο σφαιρών μας για τρόφιμα να κάνει τα γεμισμένα πρωτεϊνικά των σφαιρών και ενεργειακών σφαιρών.

 

Για περισσότερες πληροφορίες για τα γεμισμένα churros που κατασκευάζουν τη μηχανή, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με μέσω της μορφής έρευνας ή του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Μας ελάτε σε επαφή με ανά πάσα στιγμή

86--13818681174
Διεύθυνση: Πάτωμα 1, που χτίζει 1, No.1929, δρόμος Baziqiao, πόλη Nanqiao, περιοχή Fengxian, Σαγκάη, Κίνα. Μετα κώδικας: 201400
Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε