Να στείλετε μήνυμα
Shanghai Papa Industrial Co.,LTD
Σπίτι
Σπίτι
>
Περιπτώσεις
>
Shanghai Papa Industrial Co.,LTD latest company case about Φραγμός καρυδιών
ΑΦΗΣΤΕ ΈΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

Φραγμός καρυδιών

2022-05-26

Latest company case about Φραγμός καρυδιών

Περίπου φραγμός καρυδιών

 

Ο φραγμός καρυδιών είναι πολύ δημοφιλή τρόφιμα πρόχειρων φαγητών, τα οποία περιέχουν συνήθως τα μεγάλες μεγέθους καρύδια και τις γλυκαντικές ουσίες που διαμόρφωσαν σε μια μορφή φραγμών. Οι άνθρωποι μερικές φορές θα χρησιμοποιήσουν τη διαφορετική συνταγή και τα συστατικά για να κάνουν το φραγμό καρυδιών, έτσι ο φραγμός καρυδιών καλείται επίσης το φραγμό δημητριακών, το φραγμό granola ή φραγμός museli, nougat φραγμό, κ.λπ.


Περίπου μηχανή φραγμών καρυδιών

P401 η πλήρης αυτόματη μηχανή κατασκευής φραγμών καρυδιών σχεδιάζεται για να καταστήσει τους φραγμούς βασισμένους στο cripsy ρύζι, ξεφύσηξε το ρύζι, τα δημητριακά, τα granolas, τα καρύδια, τους σπόρους, τα ξηρά φρούτα, την πρωτεϊνική σκόνη, τις στηριγμένα σκόνες καρυδιών ή τα ενεργειακά στοιχεία. Έτσι ο φραγμός πλακών που διαμορφώνει τη μηχανή μπορεί να καταστήσει τον ξεφγμένο φραγμό ρυζιού, το ρύζι τριζάτους/το ρύζι krispies, τους ceral φραγμούς, τους φραγμούς granola, τους φραγμούς muesli, τους φραγμούς καρυδιών, τους φραγμούς σπόρου, τους ξηρούς φραγμούς φρούτων, τους πρωτεϊνικούς φραγμούς, τους φραγμούς δύναμης, τους φραγμούς φυστικιών, τις θραύσεις σουσαμιού, και άλλους ενεργειακούς φραγμούς.

 

P401 ο πλήρης αυτόματος φραγμός καρυδιών που κάνει την τεχνολογία κυλίσματος πλακών χρήσεων μηχανών για να κυλήσει το υλικό μίγμα ολόκληρη σε μια πλάκα με το ύψος και το πλάτος desigend, έπειτα η πλάκα μπορεί να είναι από τα διαγώνια τέμνοντα μαχαίρια για να είναι κάθε οι ομοιόμορφοι μεγέθους φραγμοί. Ο πλήρης φραγμός πλακών που κατασκευάζει τη μηχανή περιλαμβάνει την ταΐζοντας χοάνη μιγμάτων, τους διπλούς κυλίνδρους, τους διπλούς ανεμιστήρες, το διαγώνιο τέμνον κιβώτιο μονάδων, μεταφορέων και ελέγχου. Οι ανεμιστήρες μπορούν να αντικατασταθούν από τη δροσίζοντας σήραγγα για την καλύτερη απόδοση ψύξης και τους δροσίζοντας κολλώδεις φραγμούς, και η διαγώνια τέμνουσα μονάδα μπορεί να αντικατασταθεί από το φραγμό που χωρίζει το σύστημα στους χωριστούς φραγμούς μεταξύ τους για το σκοπό επιστρώματος chocolte, αυτό θα κάνει το φραγμό πλακών κατασκευάζοντας τη μηχανή μια πλήρως αυτόματη μηχανή φραγμών πλακών.

Το πλάτος κυλίνδρων του φραγμού δημητριακών που κατασκευάζει τη μηχανή είναι 450mm και η ανώτατη τέμνουσα ταχύτητά της μπορεί να είναι 30 φορές, που σημαίνει εάν κάνετε το πλάτος 45mm φραγμών καρυδιών, αυτό μπορεί να κάνει τα καρύδια με τη ικανότητα παραγωγής με 300 PC του φραγμού καρυδιών ανά λεπτό.

 

Για περισσότερες πληροφορίες για το φραγμό καρυδιών που κατασκευάζουν τη μηχανή, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με μέσω της μορφής έρευνας ή του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Μας ελάτε σε επαφή με ανά πάσα στιγμή

86--13818681174
Διεύθυνση: Πάτωμα 1, που χτίζει 1, No.1929, δρόμος Baziqiao, πόλη Nanqiao, περιοχή Fengxian, Σαγκάη, Κίνα. Μετα κώδικας: 201400
Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε