Να στείλετε μήνυμα
Shanghai Papa Industrial Co.,LTD
Σπίτι
Σπίτι
>
Περιπτώσεις
>
Shanghai Papa Industrial Co.,LTD latest company case about Oatmeal φραγμοί προγευμάτων
ΑΦΗΣΤΕ ΈΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

Oatmeal φραγμοί προγευμάτων

2022-05-26

Latest company case about Oatmeal φραγμοί προγευμάτων

Περίπου Oatmeal φραγμός προγευμάτων

 

Oatmeal ο φραγμός είναι ένας πολύ δημοφιλής ενεργειακός φραγμός στις ΗΠΑ, οι οποίες είναι αποτελούνται κυρίως από oatmeal και άλλα συστατικά. Συνήθως ο oatmeal φραγμός θα κληθεί επίσης oatmeal φραγμούς προγευμάτων, οι οποίοι είναι μεγάλοι για όποτε πρέπει να πάρετε το πρόγευμα πηγαίνετε ή έχετε μια γρήγορη πρωτεϊνική ώθηση καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.


Περίπου Oatmeal μηχανή φραγμών προγευμάτων

Υπάρχουν δύο τρόποι να γίνει ο oatmeal φραγμός από τη μηχανή, κάποια είναι η μικρή μηχανή ενεργειακών φραγμών P307 μας και άλλος είναι ο μεγάλος φραγμός δημητριακών P401 μας κατασκευάζοντας τη μηχανή. Ο μικρός ενεργειακός φραγμός P037 που κατασκευάζει τη μηχανή σχεδιάζεται ειδικά για να παραγάγει τα κολλώδη και μαλακά τρόφιμα πρόχειρων φαγητών με μικρό - μεγέθους granula, όπως ο φραγμός φρούτων, ο πρωτεϊνικός φραγμός, ο φραγμός δημητριακών διατροφής, ο ενεργειακός φραγμός, oatmeal ο φραγμός, κ.λπ. Συνήθως το μίγμα των αυτών των φραγμών πρέπει να είναι μαλακό ή ημι σκληρό και τα granulas πρέπει να είναι πολύ μικρά με το μέγεθος 13mm.

Η μηχανή φραγμών μικρών φρούτων P307 αποτελείται από τον εξωθητή φραγμών φρούτων και την πρωτεϊνική τέμνουσα μηχανή φραγμών, ο πρωτεϊνικός εξωθητής φραγμών είναι οριζόντιος που σχεδιάζεται για την καλύτερη ζύμη μεταφέροντας, και που οδηγείται από δύο σπείρες PE μέσα στην επίπεδη ταΐζοντας χοάνη ανοξείδωτου, τα sprials θα μεταφέρουν την προμιγμένη ζύμη στο διορθωτή για τη διανομή ζύμης εξίσου, κατόπιν η ζύμη έρχεται των επί παραγγελία ακροφυσίων να διαμορφώσει έναν φραγμό και τελικά και από μια χωριστή κάθετη τέμνουσα μηχανή φραγμών φρούτων.

 

 

Το P401 που η πλήρης αυτόματη μηχανή φραγμών δημητριακών σχεδιάζεται για να καταστήσει τους φραγμούς βασισμένους στο cripsy ρύζι, ξεφύσηξε το ρύζι, τα δημητριακά, τα granolas, τα καρύδια, τους σπόρους, τα ξηρά φρούτα, την πρωτεϊνική σκόνη, τις στηριγμένα σκόνες καρυδιών ή τα ενεργειακά στοιχεία. Έτσι ο φραγμός πλακών που διαμορφώνει τη μηχανή μπορεί να καταστήσει τον ξεφγμένο φραγμό ρυζιού, το ρύζι τριζάτους/το ρύζι krispies, τους ceral φραγμούς, τους φραγμούς granola, τους φραγμούς muesli, τους φραγμούς καρυδιών, τους φραγμούς σπόρου, τους ξηρούς φραγμούς φρούτων, τους πρωτεϊνικούς φραγμούς, τους φραγμούς δύναμης, τους φραγμούς φυστικιών, τις θραύσεις σουσαμιού, και άλλους ενεργειακούς φραγμούς.

 

P401 ο πλήρης αυτόματος φραγμός καρυδιών που κάνει την τεχνολογία κυλίσματος πλακών χρήσεων μηχανών για να κυλήσει το υλικό μίγμα ολόκληρη σε μια πλάκα με το ύψος και το πλάτος desigend, έπειτα η πλάκα μπορεί να είναι από τα διαγώνια τέμνοντα μαχαίρια για να είναι κάθε οι ομοιόμορφοι μεγέθους φραγμοί. Ο πλήρης φραγμός πλακών που κατασκευάζει τη μηχανή περιλαμβάνει την ταΐζοντας χοάνη μιγμάτων, τους διπλούς κυλίνδρους, τους διπλούς ανεμιστήρες, το διαγώνιο τέμνον κιβώτιο μονάδων, μεταφορέων και ελέγχου. Οι ανεμιστήρες μπορούν να αντικατασταθούν από τη δροσίζοντας σήραγγα για την καλύτερη απόδοση ψύξης και τους δροσίζοντας κολλώδεις φραγμούς, και η διαγώνια τέμνουσα μονάδα μπορεί να αντικατασταθεί από το φραγμό που χωρίζει το σύστημα στους χωριστούς φραγμούς μεταξύ τους για το σκοπό επιστρώματος chocolte, αυτό θα κάνει το φραγμό πλακών κατασκευάζοντας τη μηχανή μια πλήρως αυτόματη μηχανή φραγμών πλακών.

 

Το πλάτος κυλίνδρων του φραγμού δημητριακών που κατασκευάζει τη μηχανή είναι 450mm και η ανώτατη τέμνουσα ταχύτητά της μπορεί να είναι 30 φορές, που σημαίνει εάν κάνετε το πλάτος 45mm φραγμών καρυδιών, αυτό μπορεί να κάνει τα καρύδια με τη ικανότητα παραγωγής με 300 PC του φραγμού καρυδιών ανά λεπτό.

 

Για περισσότερες πληροφορίες για το φραγμό oatmeals που κατασκευάζουν τη μηχανή, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με μέσω της μορφής έρευνας ή του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Μας ελάτε σε επαφή με ανά πάσα στιγμή

86--13818681174
Διεύθυνση: Πάτωμα 1, που χτίζει 1, No.1929, δρόμος Baziqiao, πόλη Nanqiao, περιοχή Fengxian, Σαγκάη, Κίνα. Μετα κώδικας: 201400
Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε