Να στείλετε μήνυμα
Shanghai Papa Industrial Co.,LTD
Σπίτι
Σπίτι
>
Περιπτώσεις
>
Shanghai Papa Industrial Co.,LTD latest company case about Ταϊβανικά κέικ ανανά
ΑΦΗΣΤΕ ΈΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

Ταϊβανικά κέικ ανανά

2022-05-23

Latest company case about Ταϊβανικά κέικ ανανά

Περίπου ταϊβανικά κέικ ανανά

 

Το ταϊβανικό κέικ ανανά καλείται επίσης Fènglísū είναι, ένα από τα δημοφιλέστερα επιδόρπια και τα αναμνηστικά στην Ταϊβάν. Το κέικ αποτελείται από μια βουτυρώδη, εύθρυπτη κρούστα που γεμίζουν με μια πλούσια, ελαφρώς γλυκιά μαρμελάδα ανανά. Το όνομα του πιάτου προέρχεται από fèng lí, που σημαίνει τον ανανά, και sū, το οποίο σημαίνει το κουλουράκι.


Περίπου ο ταϊβανικός ανανάς συσσωματώνει τη μηχανή

P160 η αυτόματη μηχανή Encrusting τροφίμων βιομηχανιών ζαχαρωδών προϊόντων αρτοποιείων είναι κατάλληλη για γεμισμένος και τα μη-γεμισμένα τρόφιμα, όπως Arancini, Coxinha, falafel, κεφτές, γεμισμένα μπισκότα, μπισκότα μωσαϊκών, μπισκότα panda, μπισκότα συστροφής, σχεδίασαν τα μπισκότα, τα βουτύρου μπισκότα κουλουρακιών, τα επίπεδα μπισκότα, biscotti, τις κροτίδες, kahk, κ.λπ.), maamoul και mooncakes, mochi και παγωτό mochi, κ.λπ.

Η αυτόματη encrusting μηχανή P160 είναι εξοπλισμένη με το πίνακα ελέγχου αφής και το συγκρότημα ηλεκτρονικών υπολογιστών για να ρυθμίσει την ταχύτητα, βάρος, μέγεθος, και το ποσοστό του δέρματος και της πλήρωσης, αυτό μπορεί επίσης να αλλάξει το διαφορετικό πάχος δερμάτων, μήκος, μέγεθος των τροφίμων από τη μηχανή. Για την κατασκευή του κέικ ανανά, μπορούμε να προσαρμόσουμε μια προσαρμοσμένη φόρμα ακροφυσίων για την αυτόματη encrusting μηχανή P160, υπάρχει ταΐζοντας χοάνη δύο στη encrusting μηχανή P160: η αριστερή χοάνη για το περίβλημα ζύμης και η εξώθηση, η άλλη σωστή χοάνη για τα υλικά κεντρικής πλήρωσης, customzes ακριβώς ανάγκη βάζουν το dought και το υλικό πλήρωσης στην ταΐζοντας χοάνη δύο αναλόγως, το κέικ ανανά μπορεί να διαμορφωθεί μέσω της φόρμας εξώθησης και να κοπεί έπειτα στο συγκεκριμένο μήκος από τον πρωτεϊνικό κόπτη. Η encrusting μηχανή P160 μπορεί επίσης να λειτουργήσει με τον πρωτεϊνικό κόπτη φραγμών για να κάνει το γεμισμένο enegy φραγμό, όπως ο φραγμός σύκων, το σύκο newtown, κ.λπ. Μπορεί επίσης να λειτουργήσει με τον κύλινδρο σφαιρών μας για τρόφιμα να κάνει τα γεμισμένα πρωτεϊνικά των σφαιρών και ενεργειακών σφαιρών.

 

Για περισσότερες πληροφορίες για το κέικ ανανά που κατασκευάζουν τη μηχανή, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με μέσω της μορφής έρευνας ή του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Μας ελάτε σε επαφή με ανά πάσα στιγμή

86--13818681174
Διεύθυνση: Πάτωμα 1, που χτίζει 1, No.1929, δρόμος Baziqiao, πόλη Nanqiao, περιοχή Fengxian, Σαγκάη, Κίνα. Μετα κώδικας: 201400
Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε