Να στείλετε μήνυμα
Shanghai Papa Industrial Co.,LTD
Σπίτι > Προϊόντα > Αυτόματη μηχανή Encrusting >
P160 αυτόματη μηχανή Encrusting τροφίμων βιομηχανιών ζαχαρωδών προϊόντων αρτοποιείων
  • P160 αυτόματη μηχανή Encrusting τροφίμων βιομηχανιών ζαχαρωδών προϊόντων αρτοποιείων
  • P160 αυτόματη μηχανή Encrusting τροφίμων βιομηχανιών ζαχαρωδών προϊόντων αρτοποιείων
  • P160 αυτόματη μηχανή Encrusting τροφίμων βιομηχανιών ζαχαρωδών προϊόντων αρτοποιείων
  • P160 αυτόματη μηχανή Encrusting τροφίμων βιομηχανιών ζαχαρωδών προϊόντων αρτοποιείων
  • P160 αυτόματη μηχανή Encrusting τροφίμων βιομηχανιών ζαχαρωδών προϊόντων αρτοποιείων
  • P160 αυτόματη μηχανή Encrusting τροφίμων βιομηχανιών ζαχαρωδών προϊόντων αρτοποιείων
  • P160 αυτόματη μηχανή Encrusting τροφίμων βιομηχανιών ζαχαρωδών προϊόντων αρτοποιείων

P160 αυτόματη μηχανή Encrusting τροφίμων βιομηχανιών ζαχαρωδών προϊόντων αρτοποιείων

Τόπος καταγωγής ΚΙΝΑ
Μάρκα iPAPA
Πιστοποίηση CE
Αριθμό μοντέλου P160
Λεπτομέρειες προϊόντων
Χωρητικότητα:
60-99 PC/λ.
Μορφή προϊόντων:
η σφαίρα, κώνος, στρογγυλή λουρίδα, δευτερεύων τετραγωνικός, terraced, κόβει οδοντωτά, κ.λπ.
Βάρος προϊόντων:
10-250g
Εγκιβωτίζοντας και γεμίζοντας αναλογία:
1:910:0
Δύναμη:
1.75kw
Τάση:
220V
Διάσταση:
1680*860*1300mm
Βάρος:
280KG
Υλικό:
Ανοξείδωτο 304
Ζώνη:
PU
Φόρμα:
PE
Εξουσιοδότηση:
1 έτος
Υπηρεσία μεταπωλήσεων παρεχόμενη:
Μηχανικοί διαθέσιμοι στα μηχανήματα υπηρεσιών στο εξωτερικό
Όρος:
Νέος
Εφαρμογή:
τρόφιμα αρτοποιείων, παγωμένα τρόφιμα, βιομηχανία ζαχαρωδών προϊόντων, αλμυρή, άλλα πρόχειρα φαγητά
Υψηλό φως: 

sus304 αυτόματη μηχανή Encrusting

,

αυτόματη μηχανή Encrusting αρτοποιείων

,

μηχανή Encrusting τροφίμων βιομηχανιών ζαχαρωδών προϊόντων

Περιγραφή προϊόντων

P160 αυτόματη μηχανή Encrusting τροφίμων βιομηχανιών ζαχαρωδών προϊόντων αρτοποιείων

 

Περιγραφή:

 

P160 η αυτόματη μηχανή Encrusting τροφίμων βιομηχανιών ζαχαρωδών προϊόντων αρτοποιείων είναι μια πολυσύνθετη μηχανή που μπορεί να κάνει τα γεμισμένα και μη-γεμισμένα τρόφιμα. Γενικά, η encrusting μηχανή P160 χρησιμοποιείται για τα τρόφιμα αρτοποιείων, τα παγωμένα τρόφιμα, τις έτοιμες τροφές για το τηγάνισμα και να βράσει, τη βιομηχανία ζαχαρωδών προϊόντων ή τα αλμυρά και άλλα πρόχειρα φαγητά. Συγκεκριμένα, η encrusting μηχανή P160 μπορεί να κάνει τα μπισκότα (τα γεμισμένα μπισκότα, γεμισμένα μπισκότα, μπισκότα λουρίδων, μπισκότα τσιπ σοκολάτας, παγωμένα μπισκότα, μπισκότα μωσαϊκών, μπισκότα panda, μπισκότα συστροφής, σχεδίασαν τα μπισκότα, τα βουτύρου μπισκότα κουλουρακιών, τα επίπεδα μπισκότα, biscotti, τις κροτίδες, kahk, κ.λπ.), maamoul και mooncakes, το mochi και το παγωτό mochi, τη γεμισμένη ζύμη (πίτα κρέατος, κέικ κολοκύθας, κέικ συζύγων, tambun-μπισκότα, piroshki, πίτα μήλων, κέικ ανανά, chipa, κέικ chorley, nastar, tambun-μπισκότο, κ.λπ.), φραγμός και ρόλος (γεμισμένος φραγμός ημερομηνίας, φραγμός σύκων, πρωτεϊνικός φραγμός, φραγμός διατροφής, φραγμός φρούτων, ρόλος ημερομηνίας, το τετράγωνο δαγκωμάτων, ρόλος kaju, kaju anjeer κυλά, κ.λπ.), σφαίρα και τα δαγκώματα (η ενεργειακή σφαίρα, σφαίρα ημερομηνίας, σφαίρα ημερομηνίας καρύδων, η σφαίρα, tamarind η σφαίρα, ενεργειακά δαγκώματα, σφαίρα ζύμης μπισκότων, σβόλοι, σφαίρα σουσαμιού, bunelos, σφαίρα ρουμιού, σφαίρα αμυγδαλωτού, σφαίρα τυριών, σφαίρα καρύδων, σφαίρα ψαριών, κεφτές, σφαίρα πατατών, σφαίρα φρούτων, κέικ σκάει, σφαίρα ζαμπόν, rumkugeln, κ.λπ.), η βιομηχανία ζαχαρωδών προϊόντων και τα γλυκά (ladoo/laddu, gulab jamum, rasgulla, tulumba, brigadeiro, τρούφες σοκολάτας, tamarind καραμέλα, pedha kandi, κ.λπ.), τηγάνισαν και έβρασαν τα τρόφιμα (falafel, kubba, coxinha, croquettes, το arancini, arepas, γέμισε τα churros, το aborrajado, τα achiras, το bonda, το carimanola, τη σφαίρα μπακαλιάρων, το γεμισμένο polenta, το γεμισμένο gnocchi, Kartoffelknöedel, kuftetaetc, τα ψήγματα κοτόπουλου, kebab, knodel, γεμισμένο quenelle, κ.λπ.), το κουλούρι και το ψωμί (ο ατμός γέμισε τα κουλούρια, τα βρασμένα στον ατμό κουλούρια, το ρόλο γευμάτων, το ψωμί concha, το ψωμί καλαμποκιού, το κουλούρι ψαριών/το maalu paan, arepas, piroshki, κ.λπ.).

 

 

Η αυτόματη encrusting μηχανή P160 χρησιμοποιεί το ανοξείδωτο 304 ως υλικό σωμάτων για να εγγυηθεί τη ασφάλεια των τροφίμων. Για το ηλεκτρονικό τμήμα, υιοθετεί το πίνακα ελέγχου PLC εμπορικών σημάτων της Ταϊβάν με την οθόνη αφής και το μετατροπέα συχνότητας εμπορικών σημάτων της Ταϊβάν. Για το τμήμα μηχανών, χρησιμοποιεί την κινεζική διάσημη μηχανή εμπορικών σημάτων για να εγγυηθεί τη σταθερότητα. Όλα τα εμπορικά σήματα μπορούν να είναι επί παραγγελία σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Κάθε τελειωμένη μηχανή θα εξεταστεί και θα ελεγχθεί από QC το τμήμα.

 

Η αυτόματη enrusting μηχανή P160 μπορεί να λειτουργήσει με τον πρωτεϊνικό κόπτη φραγμών στην οργάνωση μια πλήρως αυτόματη μηχανή φραγμών σύκων για να κάνει το γεμισμένο και μη γεμισμένο ενεργειακό φραγμό. Η encrusting μηχανή P160 μπορεί επίσης να συνδέσει με έναν κύλινδρο σφαιρών για να γίνει μια πλήρως πρωτεϊνική μηχανή σφαιρών για να κάνει τα διαφορετικά τρόφιμα ενεργειακών σφαιρών. Λειτουργεί επίσης με την αυτόματη μηχανή σφράγισης mooncake στην οργάνωση ως αυτόματη γραμμή παραγωγής mooncake/Maamoul για να κάνει διαφορετικό maamoul/Moocake.

 

 

 

Προδιαγραφές:

 
Πρότυπο P160
Ικανότητα 60-99pcs/min
Μορφή προϊόντων η σφαίρα, κώνος, στρογγυλή λουρίδα, δευτερεύων τετραγωνικός, terraced, κόβει οδοντωτά και κ.λπ.
Βάρος προϊόντων 10-250g
Εγκιβωτίζοντας και γεμίζοντας αναλογία 1:910:0
Τάση 220V, ενιαία φάση
Δύναμη 1.75kw
Διάσταση 1680*860*1300mm
Βάρος 280KG

 

P160 αυτόματη μηχανή Encrusting τροφίμων βιομηχανιών ζαχαρωδών προϊόντων αρτοποιείων 0

P160 αυτόματη μηχανή Encrusting τροφίμων βιομηχανιών ζαχαρωδών προϊόντων αρτοποιείων 1

 

Τρόφιμα που παράγονται από P160 τη Automatic encrusting μηχανή:

 

P160 αυτόματη μηχανή Encrusting τροφίμων βιομηχανιών ζαχαρωδών προϊόντων αρτοποιείων 2

Εφαρμογή:

 

 

Μηχανή Encrusting για το maamoul:

 

 

 

Μηχανή Encrusting για το γεμισμένο φραγμό:

 

 

 

Μηχανή Encrusting για την ενεργειακή σφαίρα:

 

 

 

Μηχανή Encrusting για τα μπισκότα:

 

 

 

Προαιρετικές συσκευές:

 

1. Αυτόματη τέμνουσα μηχανή φραγμών

 

Η αυτόματη τέμνουσα μηχανή φραγμών είναι μια χωριστή μηχανή που ελέγχεται από το σύστημα PLC με την επιτροπή οθόνης. Τοποθετείται δεξιά μετά από την αυτόματη encusting ζώνη μεταφορέων μηχανών P160. Η αυτόματη τέμνουσα μηχανή φραγμών υιοθετεί ντυμένη την τεφλόν τέμνουσα λεπίδα χάλυβα άνθρακα που κόβει κάθετα τα τρόφιμα στα κομμάτια, η ταχύτητα κοπής και το μήκος τροφίμων μπορούν να ρυθμιστούν από το πίνακα ελέγχου. Η αυτόματη τέμνουσα μηχανή φραγμών μπορεί να κάνει τον πρωτεϊνικό φραγμό, το φραγμό φρούτων, το γεμισμένο φραγμό ημερομηνίας, τους στρογγυλούς δίσκους, το ρόλο ημερομηνίας, τα μπισκότα, κ.λπ.

 

P160 αυτόματη μηχανή Encrusting τροφίμων βιομηχανιών ζαχαρωδών προϊόντων αρτοποιείων 3

 

2. Αυτόματη μηχανή κυλίνδρων σφαιρών

 

Η αυτόματη μηχανή κυλίνδρων σφαιρών είναι μια χωριστή μηχανή που ελέγχεται από το εξόγκωμα του μετατροπέα συχνότητας, τοποθετείται επίσης δεξιά μετά από την αυτόματη encrusting ζώνη μεταφορέων μηχανών P160, αυτή η μηχανή κυλίνδρων σφαιρών αποτελείται από το ανοξείδωτο 304 δομή και ντυμένη τεφλόν κυλώντας ρόδα αργιλίου. Η κυλώντας ρόδα προσαρμόζεται σύμφωνα με τη διάμετρο σφαιρών του πελάτη. Η αυτόματη μηχανή κυλίνδρων σφαιρών μπορεί να κάνει την ενεργειακή σφαίρα, την πρωτεϊνική σφαίρα, τη σφαίρα ζύμης μπισκότων, κ.λπ.

 

P160 αυτόματη μηχανή Encrusting τροφίμων βιομηχανιών ζαχαρωδών προϊόντων αρτοποιείων 4

 

3. Αυτόματη μηχανή σφράγισης maamoul

 

Η αυτόματη μηχανή maamoul και mooncake σφράγισης είναι ουσιαστική η equipent για την παραγωγή maamoul και mooncake. Οι προσαρμοσμένες φόρμες που τοποθετούνται στη μηχανή σφράγισης επιτρέπουν στη μηχανή για να κάνουν τα απαραίτητα σχέδια και τα μεγέθη.

 

P160 αυτόματη μηχανή Encrusting τροφίμων βιομηχανιών ζαχαρωδών προϊόντων αρτοποιείων 5

 

4. Αυτόματος δίσκος που ευθυγραμμίζει τη μηχανή

 

Ο αυτόματος δίσκος που ευθυγραμμίζει τη μηχανή είναι ο ουσιαστικός εξοπλισμός για τη γραμμή παραγωγής προϊόντων, κερδίζει κατά ένα μεγάλο μέρος εργασία και χρόνο με αυτόματα να συλλέξει τα τρόφιμα στους δίσκους ομοιόμορφα.

 

P160 αυτόματη μηχανή Encrusting τροφίμων βιομηχανιών ζαχαρωδών προϊόντων αρτοποιείων 6

 

Η αυτόματη encrusting μηχανή P160 μπορεί να κάνει τα μέρη άλλων τροφίμων, υποδοχή για να μας στείλει μια έρευνα ή να μας έρθει σε επαφή με σε απευθείας σύνδεση για περισσότερες πληροφορίες!

 

Συνιστώμενα προϊόντα

Μας ελάτε σε επαφή με ανά πάσα στιγμή

86--13818681174
Διεύθυνση: Πάτωμα 1, που χτίζει 1, No.1929, δρόμος Baziqiao, πόλη Nanqiao, περιοχή Fengxian, Σαγκάη, Κίνα. Μετα κώδικας: 201400
Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε