Να στείλετε μήνυμα
Shanghai Papa Industrial Co.,LTD
Σπίτι > Προϊόντα > Mooncake που κατασκευάζει τη μηχανή >
Πλήρες αυτόματο maamoul mooncake που κατασκευάζει τη μηχανή
  • Πλήρες αυτόματο maamoul mooncake που κατασκευάζει τη μηχανή
  • Πλήρες αυτόματο maamoul mooncake που κατασκευάζει τη μηχανή
  • Πλήρες αυτόματο maamoul mooncake που κατασκευάζει τη μηχανή
  • Πλήρες αυτόματο maamoul mooncake που κατασκευάζει τη μηχανή
  • Πλήρες αυτόματο maamoul mooncake που κατασκευάζει τη μηχανή
  • Πλήρες αυτόματο maamoul mooncake που κατασκευάζει τη μηχανή

Πλήρες αυτόματο maamoul mooncake που κατασκευάζει τη μηχανή

Τόπος καταγωγής ΚΙΝΑ
Μάρκα iPAPA
Πιστοποίηση CE
Αριθμό μοντέλου P160
Λεπτομέρειες προϊόντων
Ικανότητα:
40-85 PC/λ.
Εφαρμογή:
mooncake, maamoul, κέικ ανανά, μπισκότα, κ.λπ.
Βάρος προϊόντων:
10-250g
Εγκιβωτίζοντας και γεμίζοντας αναλογία:
1:910:0
δύναμη:
4.7kw
Τάση:
220V
Διάσταση:
6100*1180*1450mm
Βάρος:
780KG
Υλικό:
Ανοξείδωτο 304
Εξουσιοδότηση:
1 έτος
Υπηρεσία μεταπωλήσεων παρεχόμενη:
Μηχανικοί διαθέσιμοι στα μηχανήματα υπηρεσιών στο εξωτερικό
Όρος:
Νέος
Υψηλό φως: 

maamoul μηχανή κέικ ανανά

,

mooncake μηχανή κέικ ανανά

,

Πλήρης αυτόματη και διαμόρφωσης μηχανή

Περιγραφή προϊόντων

Πλήρες αυτόματο maamoul mooncake που κατασκευάζει τη μηχανή

 

Περιγραφή:

Το πλήρες αυτόματο mooncake που κατασκευάζει τη μηχανή αποτελείται από τρεις μηχανές: P160 αυτόματη encrusting μηχανή, αυτόματη μηχανή σφράγισης mooncake και αυτόματος δίσκος που ευθυγραμμίζουν τη μηχανή.

 

Η αυτόματη encrusting μηχανή P160 είναι η σημαντικότερη μηχανή για τη γεμισμένη mooncake ζύμη, τα γεμίζοντας υλικά μπορούν να είναι κόλλα φρούτων, μαρμελάδα, σοκολάτα, γλυκιά κόλλα φασολιών, κρέας, μίγμα καρυδιών, κ.λπ.

 

Η αυτόματη μηχανή σφράγισης mooncake είναι τα σχέδια και οι μορφές που διαμορφώνουν τη μηχανή. Η ζύμη θα μεταφέρει stamper mooncake αυτόματα, και stamper mooncake αισθητήρας η ζύμη και να την σφραγίσει.

 

Ο αυτόματος δίσκος που ευθυγραμμίζει τη μηχανή είναι η τελευταία μηχανή για να συλλέξει τα mooncakes στους δίσκους ψησίματος στην επιθυμητή διαταγή. Τελικά τα mooncakes θα ληφθούν για το ψήσιμο και τη συσκευασία φούρνων.

 

 

Παρέχουμε την πλήρη γραμμή παραγωγής mooncake που περιλαμβάνει τον αναμίκτη ζύμης, προαναφερθε'ν mooncake τρία που διαμορφώνει τις μηχανές, μεταφέροντας το μεταφορέα, ψήνοντας το φούρνο και mooncake τη συσκευάζοντας γραμμή.

 

 

Το mooncake που κατασκευάζει τη μηχανή είναι κυρίως για την παραγωγή mooncakes και maamouls. Έτσι καλείται επίσης maamoul γραμμή παραγωγής στις χώρες Μέσης Ανατολής. Αντίθετα από το mooncake που κατασκευάζει τη μηχανή που χαιρετίζεται θερμά από το Κινεζικό λαό και τις νοτιοανατολικές ασιατικές χώρες, ειδικά Μαλαισία, Σιγκαπούρη και Indonisia, το maamoul που καθιστά τη μηχανή κανονικά χρησιμοποιημένη χρονολογεί ως γεμίζοντας υλικό, μερικές φορές χρησιμοποιώ τα καταπληκτικά φυστίκια ως γεμίζοντας υλικά. Τα σχέδια και οι μορφές maamoul είναι επίσης διαφορετικά από τα mooncakes. Η γραμμή παραγωγής maamoul είναι μια από τις δημοφιλέστερες γραμμές μας από τους Μεσο-Ανατολικούς πελάτες.

 

 

 

Η αυτόματη μηχανή mooncake μπορεί να κάνει mooncakes, maamouls, κέικ ανανά, γεμισμένα μπισκότα, σφραγισμένα μπισκότα, ο πελάτης μπορεί optionlly να προσθέσει άλλο εξοπλισμό στη γραμμή επεξεργασίας mooncake για την κατασκευή άλλων τροφίμων, όπως η αυτόματη τέμνουσα μηχανή φραγμών για τα γεμισμένα μπισκότα ημερομηνίας, φραγμός κολλών ημερομηνίας, ρόλος σύκων, δαγκώματα και ούτω καθεξής, ή η αυτόματη μηχανή κυλίνδρων σφαιρών για την ενεργειακή σφαίρα, σφαίρα ημερομηνίας, η σφαίρα και ούτω καθεξής, ή το αυτόματο καλώδιο έκοψε τη μηχανή γιατί η παραγωγή του καλωδίου τα μπισκότα, επίπεδα μπισκότα, μπισκότα panda και ούτω καθεξής. Η σημαντικότερη αυτόματη encrusting μηχανή εξοπλισμού P160 είναι ένας πολυσύνθετος εξοπλισμός που μπορεί να κάνει πάνω από 100 είδη τροφίμων, αυτό καθιστά τη γραμμή παραγωγής mooncake διαφοροποιημένη.

 

 

Προδιαγραφές:

 
Πρότυπο P160
Ικανότητα 40-85pcs/min
Εφαρμογή mooncakes, maamouls, κέικ ανανά, μπισκότα, κ.λπ.
Βάρος προϊόντων 10-250g
Εγκιβωτίζοντας και γεμίζοντας αναλογία 1:910:0
Τάση 220V, ενιαία φάση
Δύναμη 4.7kw
Διάσταση 6100*1180*1450mm
Βάρος 780KG

 

Πλήρες αυτόματο maamoul mooncake που κατασκευάζει τη μηχανή 0

Πλήρες αυτόματο maamoul mooncake που κατασκευάζει τη μηχανή 1

Πλήρες αυτόματο maamoul mooncake που κατασκευάζει τη μηχανή 2

Πλήρες αυτόματο maamoul mooncake που κατασκευάζει τη μηχανή 3

 

 

Πλήρες αυτόματο mooncake που κάνει το βίντεο επίδειξης μηχανών:

 

 

 

Τρόφιμα που παράγονται από το mooncake που κατασκευάζει τη μηχανή:

 

 

Πλήρες αυτόματο maamoul mooncake που κατασκευάζει τη μηχανή 4

Εφαρμογή:

 

 

Mooncake που κατασκευάζει τη μηχανή για το maamoul:

 

 

 

Προαιρετικές συσκευές:

 

1. Αυτόματη τέμνουσα μηχανή φραγμών

 

Η αυτόματη τέμνουσα μηχανή φραγμών είναι μια χωριστή μηχανή που ελέγχεται από το σύστημα PLC με την επιτροπή οθόνης. Τοποθετείται δεξιά μετά από την αυτόματη encusting ζώνη μεταφορέων μηχανών P160. Η αυτόματη τέμνουσα μηχανή φραγμών υιοθετεί ντυμένη την τεφλόν τέμνουσα λεπίδα χάλυβα άνθρακα που κόβει κάθετα τα τρόφιμα στα κομμάτια, η ταχύτητα κοπής και το μήκος τροφίμων μπορούν να ρυθμιστούν από το πίνακα ελέγχου. Η αυτόματη τέμνουσα μηχανή φραγμών μπορεί να κάνει τον πρωτεϊνικό φραγμό, το φραγμό φρούτων, το γεμισμένο φραγμό ημερομηνίας, τους στρογγυλούς δίσκους, το ρόλο ημερομηνίας, τα μπισκότα, κ.λπ.

 

Πλήρες αυτόματο maamoul mooncake που κατασκευάζει τη μηχανή 5

 

2. Αυτόματη μηχανή κυλίνδρων σφαιρών

 

Η αυτόματη μηχανή κυλίνδρων σφαιρών είναι μια χωριστή μηχανή που ελέγχεται από το εξόγκωμα του μετατροπέα συχνότητας, τοποθετείται επίσης δεξιά μετά από την αυτόματη encrusting ζώνη μεταφορέων μηχανών P160, αυτή η μηχανή κυλίνδρων σφαιρών αποτελείται από το ανοξείδωτο 304 δομή και ντυμένη τεφλόν κυλώντας ρόδα αργιλίου. Η κυλώντας ρόδα προσαρμόζεται σύμφωνα με τη διάμετρο σφαιρών του πελάτη. Η αυτόματη μηχανή κυλίνδρων σφαιρών μπορεί να κάνει την ενεργειακή σφαίρα, την πρωτεϊνική σφαίρα, τη σφαίρα ζύμης μπισκότων, κ.λπ.

 

Πλήρες αυτόματο maamoul mooncake που κατασκευάζει τη μηχανή 6

 

 

 

Συνιστώμενα προϊόντα

Μας ελάτε σε επαφή με ανά πάσα στιγμή

86--13818681174
Διεύθυνση: Πάτωμα 1, που χτίζει 1, No.1929, δρόμος Baziqiao, πόλη Nanqiao, περιοχή Fengxian, Σαγκάη, Κίνα. Μετα κώδικας: 201400
Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε