Να στείλετε μήνυμα
Shanghai Papa Industrial Co.,LTD
Σπίτι > Προϊόντα > Enrober σοκολάτας μηχανή >
Καυτή πωλώντας enrober μηχανή σοκολάτας
  • Καυτή πωλώντας enrober μηχανή σοκολάτας
  • Καυτή πωλώντας enrober μηχανή σοκολάτας

Καυτή πωλώντας enrober μηχανή σοκολάτας

Τόπος καταγωγής ΚΙΝΑ
Μάρκα iPAPA
Πιστοποίηση CE
Αριθμό μοντέλου PE30
Λεπτομέρειες προϊόντων
Ικανότητα:
60 κλ σοκολάτας/batch
Ταχύτητα ζωνών:
2meter/min
Πλάτος ζωνών σηράγγων:
200mm
Μέθοδος θέρμανσης:
Ηλεκτρική θέρμανση
Δύναμη:
3.1KW
βάρος:
500kg
Τάση:
220V, ενιαία φάση
Διάσταση:
3400x910x1400mm
Υλικό:
Ανοξείδωτο 304
Εξουσιοδότηση:
1 έτος
Υπηρεσία μεταπωλήσεων παρεχόμενη:
Μηχανικοί διαθέσιμοι στα μηχανήματα υπηρεσιών στο εξωτερικό
Όρος:
νέος
Εφαρμογή:
πρόχειρα φαγητά, φρούτα, κέικ, ψωμιά, μπισκότα, κ.λπ.
Υψηλό φως: 

304Ss εξοπλισμός επικάλυψης σοκολάτας

,

3.1kw εξοπλισμός επικάλυψης σοκολάτας

,

Εξοπλισμός επικάλυψης σοκολάτας ψωμιών

Περιγραφή προϊόντων

Καυτή πωλώντας enrober μηχανή σοκολάτας

 

Περιγραφή:

 

Η καυτή πωλώντας enrober μηχανή σοκολάτας χρησιμοποιείται για να ντύσει chcolate στην επιφάνεια ή των τροφίμων, όπως οι φραγμοί δημητριακών, οι ενεργειακοί φραγμοί, οι πρωτεϊνικοί φραγμοί, οι φραγμοί καραμελών, τα δαγκώματα ρυζιού, οι γκοφρέτες και το ραβδί γκοφρετών, τα κέικ γενεθλίων, τα κέικ, τα ψωμιά, οι ρόλοι, οι πίτες, κ.λπ. Έχουμε τη μηχανή με το capcity 8kg, 15kg, 30kg δεξαμενών τήξης και 60kg για μια batch, πελάτης μπορεί να επιλέξει το sutiable σύμφωνα με την καθημερινή απαίτησή τους. Επίσης η εργασία ανάγκης μηχανών με τη δροσίζοντας σήραγγα ή το δροσίζοντας μεταφορέα ανεμιστήρων αέρα για να ξεράνει τη σοκολάτα, πελάτης μπορεί να επιλέξει να συνδέσει την ψύξη ανεμιστήρων αέρα ή την ψύξη σηράγγων μετά από τη enrober σοκολάτας μηχανή.

 

Η σοκολάτα που καλύπτει υιοθετημένα τα μηχανή πλήρως τρόφιμα garde 304 παραγωγή σχεδίων καλωδίων ανοξείδωτου, αυτό προσαρμόζεται συνολικά με στον αισθητήρα τροφίμων standard.chocolate εξασφαλίζει την ηλεκτρικές ευαισθησία και temperaturepreserve την αποδοτικότητα ελέγχου, τα οποία επιτρέπουν την ομοιόμορφη μετρίαση σοκολάτας.

 

Αυτά τα enrober σοκολάτας μηχανήματα επιστρώματος είναι ειδική σχεδιασμένη βάση στην τεχνολογία επεξεργασίας και χειρισμού σοκολάτας της Ιταλίας και του UK στην εφαρμογή κλίμακας εργαστηρίων. Όλες οι μηχανές αποτελούνται από SUS304. Χρησιμοποιείται για την παραγωγή της καλής ποιότητας την καθαρή ή σύνθετη επικάλυψη σοκολάτας.

 

Η μικρή μηχανή κατασκευής σοκολάτας έχει το συνολικό πρότυπο ικανότητας τέσσερα για τον πελάτη για να επιλέξει: PE8 μικρό enrober σοκολάτας με τη σοκολάτα 8kg ανά batch, τη μικρή σοκολάτα PE15 που επικαλύπτουν τη μηχανή με τη σοκολάτα 15kg ανά batch, PE30 με τη σοκολάτα 25kg ανά batch και PE60 με τη σοκολάτα 45kg ανά batch.

 

Η μίνι σοκολάτα που επικαλύπτει τη μηχανή αποτελείται από το χωνευτήρι, επικαλύπτοντας τη συσκευή και δροσίζοντας το μεταφορέα. Το χωνευτήρι είναι ο σημαντικότερος εξοπλισμός που χρησιμοποιείται για τη σοκολάτα που θερμαίνει και που λειώνει, θερμή κράτηση θερμοκρασίας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να παρέχει την επικάλυψη σοκολάτας ή για να χρησιμοποιηθεί ως χειρωνακτικός καταθέτης σοκολάτας τύπων. Εμπορικό enrober σοκολάτας έρχεται με ένα deposting ακροφύσιο που μπορεί να τοποθετηθεί στο χωνευτήρι, κατόπιν το ακροφύσιο κατάθεσης θα διαρρεύσει το υγρό σοκολάτας στη φόρμα σοκολάτας που δίνεται με το χέρι με το χέρι.

 

Η μηχανή επιστρώματος σοκολάτας ο συχνότερα χρησιμοποιείται για να συντονίσει με άλλες μηχανές τροφίμων στη παραγωγή προϊόντων: 1.The η σοκολάτα που επικαλύπτει τη μηχανή χρησιμοποιείται μετά από τη μηχανή φραγμών granola για να ντύσει τη σοκολάτα στους φραγμούς πρόχειρων φαγητών 2. Η enrober σοκολάτας μηχανή χρησιμοποιείται μετά από την αυτόματη encrusting μηχανή για να ντύσει τη σοκολάτα στα μπισκότα και τις γεμισμένες ζύμες 3. Enrober σοκολάτας χρησιμοποιείται αφότου επάνω η μηχανή ενεργειακών φραγμών για να ντύσει τη σοκολάτα οι φραγμοί, οι φραγμοί δημητριακών και οι ενεργειακοί φραγμοί. 4. Η μηχανή επιστρώματος σοκολάτας χρησιμοποιείται επίσης μετά από την πρωτεϊνική μηχανή ενεργειακών σφαιρών για να ντύσει τη σοκολάτα στις πρωτεϊνικές σφαίρες και τις ενεργειακές σφαίρες.

 

 

Καυτή πωλώντας enrober μηχανή σοκολάτας 0

Τύπος - 1: Σοκολάτα που επικαλύπτει τη μηχανή + δροσίζοντας σήραγγα 3.2M

Καυτή πωλώντας enrober μηχανή σοκολάτας 1

Τύπος - 2: Σοκολάτα που επικαλύπτει τη μηχανή + δροσίζοντας μεταφορέας ανεμιστήρων 2M

Καυτή πωλώντας enrober μηχανή σοκολάτας 2

 

Προδιαγραφές:

 

PE8/PE15/PE30/PE60 εμπορικές μικρές enrober σοκολάτας προδιαγραφές:

 

Πρότυπο PE8 PE15 PE30 PE60
Ικανότητα 8KG σοκολάτα/batch 15KG σοκολάτα/batch 30KG σοκολάτα/batch 60KG σοκολάτα/batch
Ταχύτητα ζωνών 2meter/min 2meter/min 2meter/min 2meter/min
Enrober πλάτος ζωνών πλέγματος 180mm 180mm 180mm 300mm
PU σηράγγων ζώνη widh 200mm 200mm 200mm 400mm
Μέθοδος θέρμανσης Ηλεκτρική θέρμανση Ηλεκτρική θέρμανση Ηλεκτρική θέρμανση Ηλεκτρική θέρμανση
Τάση 220V, ενιαία φάση 220V, ενιαία φάση 220V, ενιαία φάση 220V, ενιαία φάση
Δύναμη 1.8kw 2kw 2.8kw 3.1kw
Διάσταση 2000x5701350 2000x640x1350 3200x710x1350 3400x910x1400
Βάρος 80KG 100kg 190kg 240kg
 

 

 

Εφαρμογή:

 

Τρόφιμα που ντύνονται από PE30 τη σοκολάτα που επικαλύπτει τη μηχανή:

 

Καυτή πωλώντας enrober μηχανή σοκολάτας 3

Καυτή πωλώντας enrober μηχανή σοκολάτας 4

 

 

η μηχανή φραγμών που λειτουργεί με τη μικρή σοκολάτα PE30 επικαλύπτοντας το βίντεο γραμμών:

 

 

Φραγμός ημερομηνίας που κατασκευάζει τη μηχανή με το μικρό βίντεο μηχανών επιστρώματος σοκολάτας PE30:

 

 

PE30 μικρή enrober σοκολάτας μηχανή για το βίντεο ενεργειακών σφαιρών:

 

Η μηχανή επικάλυψης και η δροσίζοντας σήραγγα:

 

Η δροσίζοντας σήραγγα σοκολάτας είναι μια μακροχρόνια δομή με τη δροσίζοντας μονάδα μέσα, η οποία είναι παρόμοια με το ψυγείο. Αυτή η εργασία δροσίζοντας σηράγγων από κοινού με τη σοκολάτα μας που επικαλύπτει τη μονάδα δροσίζοντας σηράγγων Machine.The που χρησιμοποιούμε είναι διάσημο εμπορικό σήμα Copeland και η δύναμη είναι 3.5KW, το οποίο μπορεί να δημιουργήσει την καλή και γρήγορη επίδραση ψύξης. Η δροσίζοντας σήραγγα μπορεί να είναι επί παραγγελία από το διαφορετικές μήκος σηράγγων και τη δύναμη συμπιεστών. μπορούμε προσαρμοσμένη δροσίζοντας σήραγγα 4meter, 6meter, 8meter και 10 μέτρων με το συμπιεστή 3P, 5P ή 8P σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη.

 

Η σοκολάτα που επικαλύπτει τη μηχανή δημιουργεί έναν καταρράκτη της υγρής σοκολάτας, η οποία μπορεί να κάνει τα προϊόντα να κινηθούν κατευθείαν προτού να κινηθούν κάτω από τη δροσίζοντας σήραγγα. Μόλις ντυθούν, τα βυθισμένα σοκολάτα τρόφιμα θα περάσουν κάτω από μια κουρτίνα αέρα και πέρα από ένα δομένος πιάτο για να αφαιρέσουν την υπερβολική κόλλα σοκολάτας. Κατόπιν τα βυθισμένα σοκολάτα τρόφιμα θα περάσουν από τη δροσίζοντας σήραγγα για γρήγορα να ξεράνουν, οι οποίες μπορούν να συσκευαστούν από τη μηχανή συσκευασίας αμέσως.

 

Πώς να επιτύχει τη συνεχή υγρή σίτιση σοκολάτας;


100L λειώνοντας δεξαμενή σοκολάτας

Για τη συνεχή υγρή σίτιση σοκολάτας, προσαρμόζουμε τον πελάτη μια μικρή λειώνοντας δεξαμενή σοκολάτας μεγέθους 100L, η λειώνοντας δεξαμενή σοκολάτας 100L έχει τους σωλήνες θέρμανσης μέσα στους οποίους χρησιμοποιείται στους φραγμούς σοκολάτας θερμότητας και λειωμένων μετάλλων στο υγρό. Με αυτόν τον λειώνοντας εξοπλισμό δεξαμενών σοκολάτας, μπορεί να βελτιώσει την αποδοτικότητα επικάλυψης ιδιαίτερα, εκτός από πολύ χρόνο στη σοκολάτα οι λειώνοντας… πελάτες μπορούν να το συνδέσουν με τη μικρή ή μεγάλη σοκολάτα που επικαλύπτει τη γραμμή για να παρέχουν το συνεχές υγρό σοκολάτας ταΐζοντας…

Καυτή πωλώντας enrober μηχανή σοκολάτας 5

Αντλία σοκολάτας

Η αντλία σίτισης σοκολάτας 5 μ3 χρησιμοποιείται για να συνδέσει με τη enrober σοκολάτας μηχανή και τη λειώνοντας δεξαμενή σοκολάτας. Το υγρό σοκολάτας θα μεταφερθεί από τη λειώνοντας δεξαμενή στη enrober δεξαμενή από το ακριβές δελτίο τροφίμων. Οι καλυμμένοι συνδέοντας σωλήνες χρησιμοποιούνται για να συνδέσουν όλες τις μηχανές με τα υγρά σοκολάτας μεταφοράς.

Καυτή πωλώντας enrober μηχανή σοκολάτας 6

Τι η σοκολάτα επικαλύπτει;

 

Η επικάλυψη σοκολάτας είναι μια διαδικασία που χρησιμοποιεί έναν «καταρράκτη» της σοκολάτας για να παρέχει ένα εύγευστο επίστρωμα της σοκολάτας στα προϊόντα όπως τα κέικ, τα τσιπ, τα φυστίκια, popcorn, τα μπισκότα και οι ενεργειακοί φραγμοί φυστικιών. Το επίστρωμα μπορεί να αποτελεσθεί από το γάλα, το σκοτάδι, ή την άσπρη σοκολάτα, καθώς επίσης και άλλα επιστρώματα. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επικάλυψης, μια κουρτίνα της σοκολάτας καλύπτει το προϊόν. Το κατώτατο σημείο του προϊόντος ντύνεται συγχρόνως με τη διάβαση πέρα από μια ομάδα της σοκολάτας.

Παραδοσιακά, η επικάλυψη ή η διαδικασία επένδυσης έγινε συχνά με το χέρι με το χέρι που βυθίζει την πλήρωση, την παρασκευή ή το πρόχειρο φαγητό στη μετριασμένη σοκολάτα. Αυτή η χειρωνακτική διαδικασία μπορεί να είναι αργή και δυσκίνητη.

 

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά της μηχανής επιστρώματος chocoate;

 

Η μηχανή επιστρώματος σοκολάτας μπορεί να κάνει αυτήν την εργασία πολύ γρηγορότερα και ακριβέστερα από manualy. Χρησιμοποίηση ενός συστήματος ζωνών για να μεταφέρει το κέντρο ή την παρασκευή κάτω από μια κουρτίνα της μετριασμένης σοκολάτας για να δημιουργήσει γρήγορα μια κάλυψη σοκολάτας ή ένα επίστρωμα σοκολάτας.

Η σοκολάτα που επικαλύπτει τη μηχανή επιτρέπει την ευκολία της παραγωγής για τις μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις και βοηθά να καθιερώσει την αυτοματοποιημένη παραγωγή των τρουφών σοκολάτας, του ντυμένων πρωτεϊνικών φραγμού σοκολάτας ή ενεργειακών των φραγμών, των μπισκότων, κ.λπ.

Η μηχανή επιστρώματος Chocoate μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο ή να αντιστοιχηθεί άλλο εξοπλισμό. Είναι κατάλληλο για τα διάφορα άλλα προϊόντα που πρέπει να ντυθούν με τον πολτό. Μια μηχανή είναι για πολλές χρήσεις, και οι πελάτες μπορούν να την αγοράσουν με αυτοπεποίθηση.

 

Ποια υπηρεσία μεταπωλήσεων παρέχεται για τη μηχανή επιστρώματος σοκολάτας;

 

1. Όλο enrober chooclate μας είναι εγγυημένο για ένα έτος. Κατά τη διάρκεια της περιόδου εξουσιοδότησης μηχανών επικάλυψης, οι ελεύθερες υπηρεσίες συντήρησης και η ελεύθερη αντικατάσταση των συστατικών και των εξαρτημάτων θα γίνουν εάν οποιαδήποτε ελαττώματα εμφανιστούν.

2.The το μέγεθος της σοκολάτας που καλύπτει τη μηχανή μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών έτσι ώστε μπορεί direclty να συνδέσει με τον εξοπλισμό τροφίμων σας, όπως η μηχανή φραγμών, πρωτεϊνική μηχανή σφαιρών ή maamoul η γραμμή παραγωγής, τα προϊόντα συσκευάζεται σύμφωνα με τα ξύλινα κιβώτια, τα ξύλινα πλαίσια, τις ταινίες, κ.λπ.

3. Όλες οι μηχανές επιστρώματος σοκολάτας έρχονται με τις λεπτομερείς οδηγίες και μερικά τρωτά εξαρτήματα, ο χρήστης manaul, το βίντεο λειτουργίας, το βίντεο κατάρτισης, το βίντεο καθαρισμού και το βίντεο συνελεύσεων για τη μηχανή επικάλυψης chocoate θα είναι παρέχουν. Επίσης θα παράσχει την έγκαιρη σε απευθείας σύνδεση τεχνική υποστήριξη.

4. Τα φορώντας μέρη κατά τη διάρκεια της περιόδου εξουσιοδότησης του εξοπλισμού θα παρασχεθούν δωρεάν τυχαία, και υποσχόμαστε να παρέχουμε τα ανταλλακτικά που απαιτούνται για να διατηρήσουν τον εξοπλισμό σε μια ευνοϊκή τιμή.

 

Πώς να αγοράσει Enrober σοκολάτας τη μηχανή;

 

Προτού να αγοράσετε μια σοκολάτα επικαλύπτοντας τη μηχανή. Μας στείλετε την έρευνά σας με λεπτομερή requiremet σε και και θα παράσχουμε σε διάφορα soltuions τις προσφορές και την τιμολόγηση για σας. Κατόπιν μπορείτε να επιλέξετε την καλύτερη κατάλληλη enrober σοκολάτας μηχανή σύμφωνα με την καθημερινούς απαίτηση και τον προϋπολογισμό σας.

Enrober σοκολάτας η μηχανή μπορεί να ντύσει σχεδόν τίποτα που μπορείτε να φανταστείτε με ένα στερεό, ομοιόμορφο, στρώμα σοκολάτας, που σώζει τη σημαντική χειρωνακτική εργασία και που μετατρέπει τα συνηθισμένα πρόχειρα φαγητά καλυμμένες σε σοκολάτα παρασκευές. Επίσης enrober chocoate μας μπορεί να ντύσει το ένα ή περισσότερα διαφορετική σοκολάτα (άσπρη ή σκοτεινή) συγχρόνως.

 

Ποιοι μεγέθη/τύποι enrobers είναι διαθέσιμοι;
Γενικά, το σώμα enrober σοκολάτας γίνεται από το ανοξείδωτο για να ελαχιστοποιήσει τη μόλυνση. Enrobers έρχονται σε μια ποικιλία των μεγεθών, που κυμαίνονται από τις βιομηχανικές μεγέθους μηχανές – με τις ζώνες πάνω από 400mm που επεξεργάζονται χιλιάδες στοιχεία ανά ώρα – ως τις πολύ μικρότερες μηχανές, με το στενό ζωνών τόσο όπως 180mm. Γενικά όσο ευρύτερη η ζώνη, η υψηλότερη ικανότητα χωνευτηριών ανά batch enrober θα παραγάγει. Επίσης θα ταιριάξει με τη μακρύτερη δροσίζοντας σήραγγα για να ξεράνει τη σοκολάτα καλά.

 

Enrober σοκολάτας τιμολόγηση;
Enrobers σοκολάτας γίνονται συχνά ακριβώς βασισμένα στην καθολική ζήτηση του αγοραστή, όπως ορισμένα συστατικά μπορούν να προστεθούν ή να αφαιρεθούν και τα πλάτη ζωνών μπορούν να προσαρμοστούν. Συνήθως οι πελάτες θα επιλέξουν enrober σοκολάτας 15kg και τη δροσίζοντας σήραγγα 3.2m μας για τη μικρή επιχείρηση, αυτό είναι το ery καυτό πωλώντας πρότυπό μας και έχουμε τη μηχανή στο απόθεμα. Η αγορά αυτής της καλής σοκολάτας που επικαλύπτει τη γραμμή θα κερδίσει στον αγοραστή σημαντικό χρόνο και τα χρήματα, η αξία της σοκολάτας που επικαλύπτει τη μηχανή είναι γύρω από US$13,500.But εάν ο πελάτης έχει τη δροσίζοντας σήραγγα ή θέλει να κάνει άλλη επεξεργασία, οι πελάτες μπορούν μόνο να αγοράσουν enrober σοκολάτας ή chcolate enrober με μια ζώνη μεταφορέων 1m με τον ανεμιστήρα, για αυτό η περίπτωση, η τιμή θα είναι πολύ χαμηλή, ακριβώς ανάγκη U$4,500-US$6,500.Certainly εάν οι πελάτες θα ντύσουν πολλή σοκολάτα ή το παλτό δύο ανάγκης διαφορετική σοκολάτα, έχουμε επίσης τη μεγάλη γραμμή επιστρώματος σοκολάτας 400mm, που μπορεί να το κάνει… χρησιμοποιώντας τη λειώνοντας δεξαμενή σοκολάτας 500 λίτρου και την αντλία σοκολάτας για να συνδέσει με αυτήν την γραμμή επικάλυψης, αυτό μπορούμε να βελτιώσουμε τη σοκολάτα επικαλύπτοντας ή η επίδραση βύθισης ιδιαίτερα, η τιμή είναι γύρω από US$23,000.

 

Πώς να κάνει τους βυθισμένους φραγμούς Granola τσιπ σοκολάτας ή τον καλυμμένο με σοκολάτα φραγμό;

Η σοκολάτα βύθισε το φραγμό granola ή ο καλυμμένος με σοκολάτα φραγμός είναι πολύ δημοφιλή τρόφιμα, μπορεί να γίνει από τα διαφορετικά συστατικά και καλυμμένη με ένα στρώμα της σοκολάτας. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν να κάνουν το διαφορετικό φραγμό με τη συνταγή που θέλουν και βάζουν έπειτα τον τελειωμένο φραγμό στη σοκολάτα επικαλύπτοντας τη γραμμή για το επίστρωμα σοκολάτας. Εάν οι πελάτες θέλουν να το αυτοματοποιήσουν και να βελτιώσουν την αποδοτικότητα, μπορούν να πάρουν μια μηχανή ενεργειακών φραγμών ή την πρωτεϊνική μηχανή εξωθητών φραγμών και να το συνδέσουν με μικρό enrober μας μας, η ανάγκη πελατών ακριβώς προετοιμάζει το μίγμα καλά και έβαλε το μίγμα στη χοάνη της μηχανής ενεργειακών φραγμών ή η μηχανή φραγμών granola, ο φραγμός μπορεί να διαμορφωθεί μέσω η φόρμα εξώθησης της μηχανής granola και έπειτα ο τελειωμένος φραγμός θα περάσει από τη μηχανή επιστρώματος σοκολάτας από τη ζώνη μεταφορέων που ντύνεται πλήρως ή που ντύνεται εν μέρει.

 

 

Περίπου εμείς

 

Η βιομηχανική Co. μπαμπάδων της Σαγκάη, ΕΠΕ είναι ο κύριος εμπειρογνώμονας για τα μηχανήματα σοκολάτας στην Κίνα, ειδικά η σοκολάτα που επικαλύπτει τη μηχανή, έχουμε και τη βιομηχανική σοκολάτα επικαλύπτοντας τη μηχανή και την εμπορική σοκολάτα επικαλύπτοντας τη μηχανή διαθέσιμη για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες του διαφορετικού πελάτη. Αφοράμε την εμπορική δροσίζοντας σήραγγα όπως καλά προσαρμόζεται για τους πελάτες μας με λίγο διάστημα που απαιτούνται και την ενέργεια - αποταμίευση. Enrober σοκολάτας μας οι μηχανές εγκρίνονται με το πιστοποιητικό CE και εξάγονται hotly στον κόσμο, ειδικά στις ΗΠΑ και την Ευρώπη.

 

Προαιρετικές συσκευές:

 

1.P307 πρωτεϊνική μηχανή φραγμών

 

P307 μας που ο πρωτεϊνικός κατασκευαστής μηχανών φραγμών είναι νέα σχεδιασμένη μηχανή εξωθητών που γίνεται ειδικά για την παραγωγή πολλών τύπων φραγμών όπως ο φραγμός, φραγμός φρούτων, ενεργειακός φραγμός, φραγμός καρύδων, φραγμός σοκολάτας και ούτω καθεξής. Μπορεί να λειτουργήσει με τη σοκολάτα επικαλύπτοντας τη μηχανή για να κάνει τα τρόφιμα φραγμών σοκολάτας, μπορεί επίσης να συνδέσει με την αυτόματη τυλίγοντας μηχανή ροής μας για να κάνει τον τελειωμένο φραγμό σοκολάτας με τη συσκευασία από το μίγμα.

Καυτή πωλώντας enrober μηχανή σοκολάτας 7

Συνιστώμενα προϊόντα

Μας ελάτε σε επαφή με ανά πάσα στιγμή

86--13818681174
Διεύθυνση: Πάτωμα 1, που χτίζει 1, No.1929, δρόμος Baziqiao, πόλη Nanqiao, περιοχή Fengxian, Σαγκάη, Κίνα. Μετα κώδικας: 201400
Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε