Να στείλετε μήνυμα
Shanghai Papa Industrial Co.,LTD
Σπίτι > Προϊόντα > Φραγμός δημητριακών που διαμορφώνει τη μηχανή >
Μικρός φραγμός δημητριακών τεχνολογίας της Ευρώπης μπαμπάδων που διαμορφώνει τη μηχανή για τις πωλήσεις
  • Μικρός φραγμός δημητριακών τεχνολογίας της Ευρώπης μπαμπάδων που διαμορφώνει τη μηχανή για τις πωλήσεις
  • Μικρός φραγμός δημητριακών τεχνολογίας της Ευρώπης μπαμπάδων που διαμορφώνει τη μηχανή για τις πωλήσεις

Μικρός φραγμός δημητριακών τεχνολογίας της Ευρώπης μπαμπάδων που διαμορφώνει τη μηχανή για τις πωλήσεις

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα iPAPA
Πιστοποίηση CE
Αριθμό μοντέλου P320
Λεπτομέρειες προϊόντων
Ικανότητα:
100-250KG/H
Δύναμη:
5kw
Βάρος:
1200kg
Τάση:
380V, Τριφασικό
Διάσταση:
4800*920*1200 χλστ
Δροσίζοντας τύπος:
Ανεμιστήρες ψύξης
Υλικό:
Ανοξείδωτο 304
Εξουσιοδότηση:
1 έτος
Υπηρεσία μεταπωλήσεων παρεχόμενη:
Μηχανικοί διαθέσιμοι στα μηχανήματα υπηρεσιών στο εξωτερικό
Όρος:
νέος
Εφαρμογή:
μπάρες granola, μπάρες δημητριακών, μπάρες μούσλι, μπάρες φιστικιών, μπάρες ρυζιού κ.λπ.
Υψηλό φως: 

Μηχανή 380V για μπαρ σιτηρών

,

Μηχανή σχηματισμού ράβδων σιτηρών 250 kg/ώρα

,

Εκχυλίστης γρανάζιας από ανοξείδωτο χάλυβα

Περιγραφή προϊόντων

Μικρός φραγμός δημητριακών τεχνολογίας της Ευρώπης μπαμπάδων που διαμορφώνει τη μηχανή για τις πωλήσεις

 

Περιγραφή:

 

 

Ο μικρός P320 φραγμός δημητριακών μπαμπάδων που διαμορφώνει τις μηχανές είναι εξειδικευμένος εξοπλισμός με σκοπό να αυτοματοποιήσει την παραγωγή των φραγμών δημητριακών. Αυτές οι μηχανές βελτιώνουν τη διαδικασία παραγωγής, που επιτρέπει την αυξανόμενες παραγωγικότητα, τη συνέπεια, και την προσαρμογή. Είναι εξοπλισμένοι με τις προηγμένες τεχνολογίες και τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που εξασφαλίζουν την ακριβή διαμόρφωση, την κοπή, και τη συσκευασία των φραγμών δημητριακών.

 

Ο μικρός ξεφγμένος φραγμός ρυζιού μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως στην παραγωγή του φραγμού δημητριακών, φραγμός muesli, φραγμός granola, ενεργειακός φραγμός, φραγμός καρυδιών, φραγμός σπόρου, πρωτεϊνικός φραγμός, φραγμός διατροφής, φραγμός ρυζιού, nougat φραγμός καραμελών, και ούτω καθεξής. Έτσι η μηχανή φραγμών δημητριακών είναι επίσης ένας φραγμός muesli κάνοντας το φραγμό μηχανών ή granola κατασκευάζοντας τη μηχανή.

 

Μικρός φραγμός δημητριακών τεχνολογίας της Ευρώπης μπαμπάδων που διαμορφώνει τη μηχανή για τις πωλήσεις 0

 

Προδιαγραφές:

 

 

Πρότυπο P320
Ικανότητα 100-130 KG/H
Δροσίζοντας τύπος Ανεμιστήρες
Τάση 380V, τριφασικά
Δύναμη 5kw
Διάσταση

2500*120*1200mm

Βάρος 450KG

 

 

P301 αυτόματος φραγμός πρόχειρων φαγητών που διαμορφώνει το βίντεο επίδειξης μηχανών:

 

 

 

 

Φραγμοί που παράγονται από P320 Slab το φραγμό που διαμορφώνει τη μηχανή:

 

Μικρός φραγμός δημητριακών τεχνολογίας της Ευρώπης μπαμπάδων που διαμορφώνει τη μηχανή για τις πωλήσεις 1

Εφαρμογή:

 

Φραγμός πλακών νέων μοντέλων που κάνει το βίντεο μηχανών:

 

FAQ:

 

Τι ο μικρός φραγμός δημητριακών που κατασκευάζει τη μηχανή αποτελείται από;

Ο φραγμός πλακών που διαμορφώνει τη μηχανή ή την πλάκα προηγούμενη είναι το ωριμότερο προϊόν που γίνεται από την μπαμπά βιομηχανική, έχει τα διαφορετικά ονόματα στις διαφορετικές χώρες, καλείται συχνά φραγμό δημητριακών κάνοντας το φραγμό μηχανών και granola κατασκευάζοντας τη μηχανή στις ευρωπαϊκές χώρες των ΗΠΑ και, καλείται συχνά φραγμό καραμελών φυστικιών κατασκευάζοντας τη μηχανή στην Ινδία, ή το σουσάμι σπάζει απότομα την παραγωγή του φραγμού μηχανών και muesli κατασκευάζοντας τη μηχανή στη Μέση Ανατολή, κ.λπ. Κανένα θέμα αυτό δεν είναι μια γραμμή prodction φραγμών δημητριακών, γραμμή παραγωγής φραγμών granola ή γραμμή παραγωγής ενεργειακών φραγμών, είναι όλος ο φραγμός πλακών διαμορφώνοντας τη γραμμή, μόνο μερικά μέρη της γραμμής φραγμών πλακών πρέπει να προσαρμοστούν.

 

Μπορούν τα μικρά μηχανήματα φραγμών δημητριακών P301 σας για το εργαστήριο να χρησιμοποιήσουν;

Το μέγεθος της μικρής μηχανής τροφίμων φραγμών πρόχειρων φαγητών ότι desigend είμαστε για τους πελάτες που έχουν τη μικρή απαίτηση παραγωγής και το μικρό διάστημα λειτουργίας. Το ίχνος της μικρής μηχανής φραγμών granola είναι πολύ μικρό, οι πελάτες μπορούν να το βάλουν στο εργαστήριο για το διαφορετικό φραγμό δημητριακών δειγμάτων που ερευνά και που κάνει.

 

Μπορούν τα μικρά μηχανήματα φραγμών δημητριακών σας να κάνουν το φραγμό καραμελών φυστικιών ή το φραγμό καρυδιών;

Η μικρή μηχανή φραγμών δημητριακών σχεδιάζεται κυρίως για το φραγμό καραμελών φυστικιών. Έτσι η μηχανή φραγμών δημητριακών είναι πραγματικά ένας φραγμός φυστικιών κατασκευάζοντας τη μηχανή. Η πρότυπη μικρή μηχανή φραγμών φυστικιών P301 είναι αρκετή για την παραγωγή των κανονικών φραγμών φυστικιών. Δεδομένου ότι ο φραγμός καραμελών φυστικιών γίνεται κανονικά με το υψηλής θερμοκρασίας σιρόπι (μέχρι 150 Κέλσιος), έτσι ο φραγμός καραμελών φυστικιών που κατασκευάζει τη μηχανή είναι εξοπλισμένος με δύο ισχυρούς ανεμιστήρες για να δροσίσει κάτω την καυτή πλάκα φυστικιών γρήγορα. Το τέμνον πλάτος λεπίδων της τέμνουσας μηχανής φραγμών φυστικιών μπορεί να ρυθμιστεί σύμφωνα με το πλάτος φραγμών του πελάτη. Η εύθραυστη μηχανή κατασκευής φυστικιών μπορεί να ρυθμίσει το μήκος φραγμών αυτόματα από την οθόνη αφής και να ρυθμίσει το ύψος φραγμών με τη ρύθμιση του ύψους κυλίνδρων.

 

Μπορεί ο φραγμός δημητριακών κατασκευάζοντας τη μηχανή να κάνει τον ξεφγμένο φραγμό ρυζιού;

Ο φραγμός δημητριακών που κατασκευάζει τη μηχανή σχεδιάζεται αρχικά για τον ξεφγμένο φραγμό ρυζιού επίσης. Ο ξεφγμένος φραγμός ρυζιού μπορεί να διαμορφωθεί σε πολλές μορφές, όπως την τετραγωνική μορφή φραγμών, τη μορφή σφαιρών, τη στρογγυλή μορφή DIS, τη μορφή κυλίνδρων και άλλες ανώμαλες μορφές. P401 μας διαμορφώνουν τις ξεφγμένες χρήσεις μηχανών φραγμών ρυζιού που κόβουν τη μέθοδο, έτσι μπορεί μόνο να κάνει το φραγμό να διαμορφώσει τον ξεφγμένο φραγμό ρυζιού. Άλλες μορφές χρειάζονται την τριζάτη μηχανή ρυζιού μας, η τριζάτη μηχανή κατασκευής ρυζιού είναι η μόνη πρότυπη μηχανή μας για τα δαγκώματα ρυζιού, το ρύζι μεταχειρίζεται, τετράγωνα ρυζιού, ραβδιά ρυζιού, κύλινδροι ρυζιού, δίσκος ρυζιού, σφαίρα ρυζιού και συστάδες καρυδιών. Για κάποιο ρύζι μεταχειρίζεται και οι συστάδες καρυδιών με τη μορφή τετραγώνων, τα δαγκώματα ρυζιού που κατασκευάζουν τη μηχανή μπορούν επίσης να το κάνουν, ο πελάτης μπορεί να επιλέξει ποια μέθοδο προτιμά.

 

Μπορεί η μηχανή γραμμών παραγωγής φραγμών δημητριακών σας κάνει το muesli να φράξει;

Ναι, η μηχανή γραμμών παραγωγής φραγμών δημητριακών μπορεί να κάνει το φραγμό muesli. ίδια διαδικασία παραγωγής μεριδίου φραγμών muesli στη διαδικασία παραγωγής φραγμών δημητριακών. Για την παραγωγή του φραγμού muesli, ο φραγμός muesli που κατασκευάζει τη μηχανή είναι ακόμα η σημαντικότερη μηχανή στη γραμμή παραγωγής φραγμών muesli, αλλά οι συνταγές φραγμών muesli θα είναι λίγο διαφορετικές, ο φραγμός muesli είναι πιό τριζάτος, έτσι προτείνουμε το νέο κόπτη λαιμητόμων αντί των κυλώντας μαχαιριών στη διαδικασία παραγωγής φραγμών muesli.

 

Καλωσορίστε για να μας έρθετε σε επαφή με εάν ενδιαφέρεστε για τον πολυσύνθετο ενεργειακό φραγμό μας κατασκευάζοντας τη μηχανή!

 

 

Συνιστώμενα προϊόντα

Μας ελάτε σε επαφή με ανά πάσα στιγμή

86--13818681174
Διεύθυνση: Πάτωμα 1, που χτίζει 1, No.1929, δρόμος Baziqiao, πόλη Nanqiao, περιοχή Fengxian, Σαγκάη, Κίνα. Μετα κώδικας: 201400
Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε