Να στείλετε μήνυμα
Shanghai Papa Industrial Co.,LTD
Σπίτι > Προϊόντα > Enrober σοκολάτας μηχανή >
PE15 εμπορική δροσίζοντας σοκολάτα σηράγγων που επικαλύπτει τη μηχανή
  • PE15 εμπορική δροσίζοντας σοκολάτα σηράγγων που επικαλύπτει τη μηχανή
  • PE15 εμπορική δροσίζοντας σοκολάτα σηράγγων που επικαλύπτει τη μηχανή
  • PE15 εμπορική δροσίζοντας σοκολάτα σηράγγων που επικαλύπτει τη μηχανή
  • PE15 εμπορική δροσίζοντας σοκολάτα σηράγγων που επικαλύπτει τη μηχανή
  • PE15 εμπορική δροσίζοντας σοκολάτα σηράγγων που επικαλύπτει τη μηχανή
  • PE15 εμπορική δροσίζοντας σοκολάτα σηράγγων που επικαλύπτει τη μηχανή

PE15 εμπορική δροσίζοντας σοκολάτα σηράγγων που επικαλύπτει τη μηχανή

Τόπος καταγωγής ΚΙΝΑ
Μάρκα iPAPA
Πιστοποίηση CE
Αριθμό μοντέλου PE15
Λεπτομέρειες προϊόντων
Capacity:
15KG chocolate/batch
Belt speed:
2meter/min
Enrober belt width:
180mm
Tunnel belt width:
200mm
Heating method:
Electric heating
Power:
5.5kw
Weight:
500KG
Voltage:
220V,Single phase
Dimention:
4400*650*1320 mm
Material:
Stainless steel 304
Warranty:
1 year
After-sales service provided:
Engineers available to service machinery overseas
Condition:
New
Application:
snacks, fruits, cakes, breads,cookies, etc.
Υψηλό φως: 

PE15 Enrober σοκολάτας μηχανή

,

2m/min Enrober σοκολάτας μηχανή

,

σήραγγα που δροσίζει εμπορικό enrober σοκολάτας

Περιγραφή προϊόντων

PE15 εμπορική δροσίζοντας σοκολάτα σηράγγων που επικαλύπτει τη μηχανή

 

Περιγραφή:

 

PE15 η εμπορική δροσίζοντας σοκολάτα σηράγγων που επικαλύπτει τη μηχανή αποτελείται από μικρό enrober σοκολάτας PE15 και τη δροσίζοντας σήραγγα σοκολάτας 3P. Η εμπορική σοκολάτα τύπων που επικαλύπτει τη μηχανή με τη δροσίζοντας σήραγγα σχεδιάζεται για να κάνει τα καλυμμένα με σοκολάτα προϊόντα, όπως ο πρωτεϊνικός φραγμός, τον ενεργειακό φραγμό, φραγμός δημητριακών, φραγμοί granola, ενεργειακή σφαίρα, σφαίρα ημερομηνίας, τρούφες, μπισκότα, μπισκότα, κροτίδες, πίτες, κέικ, ψωμιά, ραβδιά γκοφρετών, ρόλοι αυγών, φρούτα, καρύδια, φραγμοί καραμελών, donuts και ούτω καθεξής.

 

 

Μικρό enrober σοκολάτας είναι πολύ κατάλληλο για τους πελάτες που έχουν τη μικρή απαίτηση σοκολάτας και με το πολύ περιορισμένο διάστημα λειτουργίας, η μικρή σοκολάτα που επικαλύπτει τη μηχανή μπορεί να προσφέρει μια ακριβή και συνεπή διαδικασία σοκολάτας επικάλυψης που μπορεί να σιγουρευτεί τα τελικά καλυμμένα με σοκολάτα τρόφιμα με το ομοιόμορφο μέγεθος, συνεπές βάρος και να τελειοποιήσει το τέρμα, το οποίο μπορεί να κάνει μια μεγάλη βοήθεια για την επιχείρησή σας.

 

Τα εμπορικά enrober σοκολάτας machinehas 4 πρότυπα για τον πελάτη για να επιλέξει: PE8, PE15, PE30 ΚΑΙ PE60. Η εμπορική ικανότητα δεξαμενών μηχανών επιστρώματος σοκολάτας PE15 είναι σοκολάτα 15kg ανά batch. Η δροσίζοντας σήραγγα εγκαθιστά ένα ψυγείο 3P μέσα στην αίθουσα σηράγγων, οι εισαγόμενες εγγυήσεις μονάδων ψυγείων ζωνών copeland η δροσίζοντας σήραγγα με τη σταθερή ποιότητα και την ισχυρή απόδοση ψύξης. Η εμπορική δροσίζοντας σήραγγα έχει ένα συνολικό μήκος 3,2 μετρά πολύ και πλάτος 200mm ζωνών. Το μήκος σηράγγων ψύξης μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη.

 

 

Για τη συνεχή σοκολάτα που παρέχει στη σοκολάτα που επικαλύπτει τη γραμμή, η λειώνοντας δεξαμενή σοκολάτας και η αντλία σοκολάτας μπορούν να προστεθούν εκτός από τη μικρή σοκολάτα επικαλύπτοντας τη μηχανή ως προαιρετικό εξοπλισμό. Η λειώνοντας δεξαμενή σοκολάτας χρησιμοποιείται για να λειώσει τη σοκολάτα στο υγρό και για τη θερμή κράτηση, η αντλία σοκολάτας χρησιμοποιείται για το υγρό σοκολάτας μεταφέροντας στη σοκολάτα επικαλύπτοντας τη δεξαμενή μηχανών.

 

 

Υπάρχουν δύο επιλογές για το επίστρωμα σοκολάτας: 1. Σοκολάτα που καλύπτει τη μηχανή με τη δροσίζοντας σήραγγα. 2. Μηχανή επιστρώματος σοκολάτας με το μεταφορέα ανεμιστήρων. Η δροσίζοντας σήραγγα είναι πολύ μεγαλύτερο μέγεθος έναντι του δροσίζοντας μεταφορέα ανεμιστήρων, αλλά το choclate που επικαλύπτει τη μηχανή με το μεταφορέα ανεμιστήρων χρησιμοποιείται συνήθως στα καταστήματα, κουζίνα ή στο σπίτι. Η σοκολάτα που επικαλύπτει τη μηχανή με τη δροσίζοντας σήραγγα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το βιομηχανικό σκοπό. Έχουμε τη βιομηχανική σοκολάτα τύπων επικαλύπτοντας τη γραμμή για τον πελάτη για να επιλέξουμε, η βιομηχανική σοκολάτα τύπων που επικαλύπτει τη γραμμή είναι με το πολύ μεγαλύτερο μέγεθος και την πολύ πιό μακροχρόνια δροσίζοντας σήραγγα.

 

 

Η μικρή μηχανή επιστρώματος σοκολάτας και η δροσίζοντας σήραγγα μπορούν να παρατεθούν ελεύθερα, ο πελάτης μπορεί να αντικαταστήσει τη μικρή μηχανή επιστρώματος σοκολάτας PE15 από PE8 και PE30 το πρότυπο, μικρές ανάγκες μηχανών επιστρώματος σοκολάτας PE60 μια μεγαλύτερη δροσίζοντας σήραγγα με το πλάτος 400mm ζωνών.

 


Η σοκολάτα που επικαλύπτει τη μηχανή ο συχνότερα χρησιμοποιείται για να συντονίσει με άλλα τρόφιμα κατασκευάζοντας τις μηχανές στη παραγωγή προϊόντων:

1. Η μηχανή επιστρώματος σοκολάτας χρησιμοποιείται μετά από το φραγμό δημητριακών κατασκευάζοντας τη μηχανή για να ντύσει τη σοκολάτα στους φραγμούς πρόχειρων φαγητών

2. Η enrober σοκολάτας μηχανή χρησιμοποιείται μετά από την αυτόματη encrusting μηχανή για να ντύσει τη σοκολάτα στα μπισκότα και τις γεμισμένες ζύμες

3. Η σοκολάτα που επικαλύπτει τη γραμμή χρησιμοποιείται αφότου επάνω ο πρωτεϊνικός φραγμός που κατασκευάζει τη μηχανή για να ντύσει τη σοκολάτα οι φραγμοί, οι φραγμοί δημητριακών και οι ενεργειακοί φραγμοί.

4. Η μηχανή επιστρώματος σοκολάτας χρησιμοποιείται επίσης μετά από την πρωτεϊνική ενεργειακή σφαίρα κατασκευάζοντας τη μηχανή για να ντύσει τη σοκολάτα στις πρωτεϊνικές σφαίρες και τις ενεργειακές σφαίρες.

 

Εφαρμογή της βιομηχανικής σοκολάτας που επικαλύπτει τη μηχανή
Μπορεί να βυθίσει την κόλλα σοκολάτας στην επιφάνεια ποικίλων τροφίμων, όπως οι φραγμοί δημητριακών, οι ενεργειακοί φραγμοί, οι πρωτεϊνικοί φραγμοί, οι φραγμοί καραμελών, τα δαγκώματα ρυζιού, οι γκοφρέτες και το ραβδί γκοφρετών, τα κέικ γενεθλίων, τα κέικ, τα ψωμιά, οι ρόλοι, οι πίτες, muffins, τα πρόχειρα φαγητά, οι καραμέλες, η βιομηχανία ζαχαρωδών προϊόντων, maamoul και mooncakes, μπισκότα, τα μπισκότα, οι κροτίδες, οι τρούφες σφαιρών κέικ, σφαιρών ημερομηνίας και σοκολάτας, το mochi, οι ημερομηνίες, strayberries και άλλα φρούτα κ.λπ. Η μηχανή επιστρώματος σοκολάτας μπορεί να πραγματοποιήσει την επικάλυψη στην επιφάνεια των τροφίμων ή την επικάλυψη στο κατώτατο σημείο των τροφίμων.

 

PE8/PE15/PE30/PE60 εμπορικές μικρές enrober σοκολάτας προδιαγραφές:

 

Πρότυπο PE8 PE15 PE30 PE60
Ικανότητα 15KG σοκολάτα/batch 8KG σοκολάτα/batch 25KG σοκολάτα/batch 5KG σοκολάτα/batch
Ταχύτητα ζωνών 2meter/min 2meter/min 2meter/min 2meter/min
Enrober πλάτος ζωνών πλέγματος 180mm 180mm 180mm 300mm
PU σηράγγων ζώνη widh 200mm 200mm 200mm 400mm
Μέθοδος θέρμανσης Ηλεκτρική θέρμανση Ηλεκτρική θέρμανση Ηλεκτρική θέρμανση Ηλεκτρική θέρμανση
Τάση 220V, ενιαία φάση 220V, ενιαία φάση 220V, ενιαία φάση 220V, ενιαία φάση
Δύναμη 1.8kw 2kw 2.8kw 3.1kw
Διάσταση 2000x5701350 2000x640x1350 3200x710x1350 3400x910x1400
Βάρος 80KG 100kg 190kg 240kg
 

 

PE15 εμπορική δροσίζοντας σοκολάτα σηράγγων που επικαλύπτει τη μηχανή 0

Πώς να αυξήσει το επίπεδο και τον όγκο παραγωγής σας με enrober σοκολάτας

 

Enrober σοκολάτας θα αυξήσει το επίπεδο και τον όγκο παραγωγής σας. Θα εξασφαλίσει έναν μεγαλύτερο και γρηγορότερο όγκο παραγωγής και ομοιόμορφος τελειώστε των προϊόντων σας – κανένα θέμα εάν τα προϊόντα είναι εντελώς επικαλυμμένα, εν μέρει επικαλυμμένος μόνο ή κατώτατο σημείο που ντύνεται.

Η σειρά μας επικάλυψης των μηχανών αρχίζει με ένα πλάτος 180 χιλ. – αυτό το πρότυπο για αυτό το μίνι enrober σοκολάτας που έχει μια ρόδα σοκολάτας melter. Η σειρά αυξάνεται έπειτα στα ημιβιομηχανικά πρότυπα με τα πλάτη 200, 400 και 600 χιλ. – όλα που παρέχονται από μια αντλία. Enrobers μπορούν να συνδυαστούν με τον αυτόματο ανεφοδιασμό της μετριασμένης λειώνοντας δεξαμενής σοκολάτας.

Η έναρξη που εξερευνά την μπαμπά μας που επικαλύπτει τις μηχανές και ανακαλύπτει πώς η μπαμπάς μπορεί να πάρει τη λειτουργία σας στο επόμενο επίπεδο.

 

Η μηχανή επικάλυψης και η δροσίζοντας σήραγγα:

 

Η δροσίζοντας σήραγγα είναι μια μακροχρόνια δομή με την εισαγόμενη δροσίζοντας μονάδα μέσα, η οποία είναι παρόμοια με το μεγάλο ψυγείο. Αυτή η σήραγγα παγώματος θα λειτουργήσει με τη μηχανή επικάλυψής μας για τα ντυμένα τρόφιμα σοκολάτας. Η μονάδα δροσίζοντας σηράγγων που χρησιμοποιούμε είναι διάσημο εμπορικό σήμα Copeland και η δύναμη είναι 3.5KW, το οποίο μπορεί να δημιουργήσει την καλή και γρήγορη επίδραση ψύξης. Η δροσίζοντας σήραγγα μπορεί να είναι επί παραγγελία από το διαφορετικές μήκος σηράγγων και τη δύναμη συμπιεστών. μπορούμε προσαρμοσμένη δροσίζοντας σήραγγα 4meter, 6meter, 8meter και 10 μέτρων με το συμπιεστή 3P, 5P ή 8P σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη.

 

Η σοκολάτα που επικαλύπτει τη μηχανή για την πώληση θα δημιουργήσει έναν καταρράκτη της υγρής σοκολάτας και τα προϊόντα που χρειάζονται να ντυθούν θα κινηθούν μέσω της κόλλας καταρρακτών σοκολάτας προτού να κινηθούν κάτω από τη δροσίζοντας σήραγγα. Μόλις ντυθούν, τα τρόφιμα θα περάσουν κάτω από μια κουρτίνα αέρα και πέρα από ένα δομένος πιάτο για να αφαιρέσουν την υπερβολική σοκολάτα. Κατόπιν τα καλυμμένα με σοκολάτα τρόφιμα θα συνεχίσουν να περνούν από τη δροσίζοντας σήραγγα για την ψύξη ή την ξήρανση.

 

 

Πώς να επιτύχει τη συνεχή υγρή σίτιση σοκολάτας;


100L λειώνοντας δεξαμενή σοκολάτας

Για τη συνεχή υγρή σίτιση σοκολάτας, προσαρμόζουμε τον πελάτη μια μικρή λειώνοντας δεξαμενή σοκολάτας μεγέθους 100L, η λειώνοντας δεξαμενή σοκολάτας 100L έχει τους σωλήνες θέρμανσης μέσα στους οποίους χρησιμοποιείται στους φραγμούς σοκολάτας θερμότητας και λειωμένων μετάλλων στο υγρό. Η λειώνοντας δεξαμενή σοκολάτας μπορεί άμεσα να συνδέσει με τη μικρή ή μεγάλη σοκολάτα μας επικαλύπτοντας τη γραμμή για να παρέχει τη συνεχή σίτιση κολλών σοκολάτας, η οποία μπορεί να προσθέσει τη σοκολάτα επικαλύπτοντας την αποδοτικότητα.

 

PE15 εμπορική δροσίζοντας σοκολάτα σηράγγων που επικαλύπτει τη μηχανή 1

Αντλία σοκολάτας

Η αντλία σίτισης σοκολάτας 5 μ3 χρησιμοποιείται για να συνδέσει με τη enrober σοκολάτας μηχανή και τη λειώνοντας δεξαμενή σοκολάτας. Το υγρό σοκολάτας θα μεταφερθεί από τη λειώνοντας δεξαμενή σοκολάτας στη enrober δεξαμενή από το ακριβές δελτίο τροφίμων. Οι καλυμμένοι συνδέοντας σωλήνες χρησιμοποιούνται για να συνδέσουν όλες τις μηχανές με τα υγρά σοκολάτας μεταφοράς.

 

PE15 εμπορική δροσίζοντας σοκολάτα σηράγγων που επικαλύπτει τη μηχανή 2
Τρόφιμα που ντύνονται από PE15 τη σοκολάτα που επικαλύπτει τη μηχανή:

PE15 εμπορική δροσίζοντας σοκολάτα σηράγγων που επικαλύπτει τη μηχανή 3

 

PE15 εμπορική δροσίζοντας σοκολάτα σηράγγων που επικαλύπτει το βίντεο επίδειξης μηχανών:

 

 

PE15 εμπορική δροσίζοντας σοκολάτα σηράγγων που επικαλύπτει τη μηχανή 4

 

 

 

 

 

 

Εφαρμογή:

 

 

ο εξωθητής φραγμών με τη μικρή σοκολάτα PE15 επικαλύπτοντας το βίντεο μηχανών:

 

 

PE15 μικρή enrober σοκολάτας μηχανή για το βίντεο ενεργειακών σφαιρών:

 

 

PE15 μικρή μηχανή επιστρώματος σοκολάτας για το βίντεο φραγμών φρούτων:

 

 

PE60 μικρή μηχανή σοκολάτας επικάλυψης για το πρωτεϊνικό βίντεο φραγμών:

 

 

Τι η σοκολάτα επικαλύπτει;

 

Η επικάλυψη σοκολάτας είναι μια διαδικασία που χρησιμοποιεί έναν «καταρράκτη» της σοκολάτας για να παρέχει ένα εύγευστη επίστρωμα ή μια κάλυψη της σοκολάτας στα προϊόντα όπως τα κέικ, τα τσιπ, τα φυστίκια, popcorn, τα μπισκότα και οι ενεργειακοί φραγμοί φυστικιών. Το επίστρωμα μπορεί να αποτελεσθεί από το γάλα, το σκοτάδι, ή την άσπρη σοκολάτα, καθώς επίσης και άλλα επιστρώματα. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επικάλυψης, μια κουρτίνα της σοκολάτας καλύπτει το προϊόν. Το κατώτατο σημείο του προϊόντος ντύνεται συγχρόνως με τη διάβαση πέρα από μια ομάδα της σοκολάτας.

Παραδοσιακά, η επικάλυψη ή η διαδικασία επένδυσης έγινε συχνά με το χέρι με το χέρι που βυθίζει την πλήρωση, την παρασκευή ή το πρόχειρο φαγητό στη μετριασμένη σοκολάτα. Αυτή η χειρωνακτική διαδικασία μπορεί να είναι αργή και δυσκίνητη.

 

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά της μηχανής επιστρώματος chocoate;

 

Η μηχανή επιστρώματος σοκολάτας μπορεί να κάνει αυτήν την εργασία πολύ γρηγορότερα και ακριβέστερα από manualy. Χρησιμοποίηση ενός συστήματος ζωνών για να μεταφέρει το κέντρο ή την παρασκευή κάτω από μια κουρτίνα της μετριασμένης σοκολάτας για να δημιουργήσει γρήγορα μια κάλυψη σοκολάτας ή ένα επίστρωμα σοκολάτας.

Η σοκολάτα που επικαλύπτει τη μηχανή επιτρέπει την ευκολία της παραγωγής για τις μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις και βοηθά να καθιερώσει την αυτοματοποιημένη παραγωγή των τρουφών σοκολάτας, του ντυμένων πρωτεϊνικών φραγμού σοκολάτας ή ενεργειακών των φραγμών, των μπισκότων, κ.λπ.

Η μηχανή επιστρώματος Chocoate μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο ή να αντιστοιχηθεί άλλο εξοπλισμό. Είναι κατάλληλο για τα διάφορα άλλα προϊόντα που πρέπει να ντυθούν με τον πολτό. Μια μηχανή είναι για πολλές χρήσεις, και οι πελάτες μπορούν να την αγοράσουν με αυτοπεποίθηση.

 

Ποια υπηρεσία μεταπωλήσεων παρέχεται για τη μηχανή επιστρώματος σοκολάτας;

 

1. Όλο enrober σοκολάτας μας είναι εγγυημένο για ένα έτος. Κατά τη διάρκεια της περιόδου εξουσιοδότησης μηχανών επικάλυψης, οι ελεύθερες υπηρεσίες συντήρησης και η ελεύθερη αντικατάσταση των συστατικών και των εξαρτημάτων θα γίνουν εάν οποιαδήποτε ελαττώματα εμφανιστούν.

 

2.The το μέγεθος της σοκολάτας που καλύπτει τη μηχανή μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών έτσι ώστε μπορεί direclty να συνδέσει με τον εξοπλισμό τροφίμων σας, όπως η μηχανή φραγμών, πρωτεϊνική μηχανή σφαιρών ή maamoul η γραμμή παραγωγής, τα προϊόντα συσκευάζεται σύμφωνα με τα ξύλινα κιβώτια, τα ξύλινα πλαίσια, τις ταινίες, κ.λπ.

3. Όλες οι μηχανές επιστρώματος σοκολάτας έρχονται με τις λεπτομερείς οδηγίες και μερικά τρωτά εξαρτήματα, ο χρήστης manaul, το βίντεο λειτουργίας, το βίντεο κατάρτισης, το βίντεο καθαρισμού και το βίντεο συνελεύσεων για τη μηχανή επικάλυψης chocoate θα είναι παρέχουν. Επίσης θα παράσχει την έγκαιρη σε απευθείας σύνδεση τεχνική υποστήριξη.

4. Τα φορώντας μέρη κατά τη διάρκεια της περιόδου εξουσιοδότησης του εξοπλισμού θα παρασχεθούν δωρεάν τυχαία, και υποσχόμαστε να παρέχουμε τα ανταλλακτικά που απαιτούνται για να διατηρήσουν τον εξοπλισμό σε μια ευνοϊκή τιμή.

 

Ποιοι μεγέθη/τύποι enrobers είναι διαθέσιμοι;
Γενικά, το σώμα enrober σοκολάτας γίνεται από το ανοξείδωτο για να ελαχιστοποιήσει τη μόλυνση. Enrobers έρχονται σε μια ποικιλία των μεγεθών, που κυμαίνονται από τις βιομηχανικές μεγέθους μηχανές – με τις ζώνες πάνω από 400mm που επεξεργάζονται χιλιάδες στοιχεία ανά ώρα – ως τις πολύ μικρότερες μηχανές, με το στενό ζωνών τόσο όπως 180mm. Γενικά όσο ευρύτερη η ζώνη, η υψηλότερη ικανότητα χωνευτηριών ανά batch enrober θα παραγάγει. Επίσης θα ταιριάξει με τη μακρύτερη δροσίζοντας σήραγγα για να ξεράνει τη σοκολάτα καλά.

 

Enrober σοκολάτας τιμολόγηση;
Enrobers σοκολάτας γίνονται συχνά ακριβώς βασισμένα στην καθολική ζήτηση του αγοραστή, όπως ορισμένα συστατικά μπορούν να προστεθούν ή να αφαιρεθούν και τα πλάτη ζωνών μπορούν να προσαρμοστούν. Συνήθως οι πελάτες θα επιλέξουν enrober σοκολάτας 15kg και τη δροσίζοντας σήραγγα 3.2m μας για τη μικρή επιχείρηση, αυτό είναι το ery καυτό πωλώντας πρότυπό μας και έχουμε τη μηχανή στο απόθεμα. Η αγορά αυτής της καλής σοκολάτας που επικαλύπτει τη γραμμή θα κερδίσει στον αγοραστή σημαντικό χρόνο και τα χρήματα, η αξία της σοκολάτας που επικαλύπτει τη μηχανή είναι γύρω από US$13500.But εάν ο πελάτης έχει τη δροσίζοντας σήραγγα ή θέλει να κάνει άλλη επεξεργασία, οι πελάτες μπορούν μόνο να αγοράσουν enrober σοκολάτας ή chcolate enrober με μια ζώνη μεταφορέων 1m με τον ανεμιστήρα, για αυτό η περίπτωση, η τιμή θα είναι πολύ χαμηλή, ακριβώς ανάγκη U$4500-US$6500.Certainly εάν οι πελάτες θα ντύσουν πολλή σοκολάτα ή το παλτό δύο ανάγκης διαφορετική σοκολάτα, έχουμε επίσης τη μεγάλη γραμμή επιστρώματος σοκολάτας 400mm, που μπορεί να το κάνει… χρησιμοποιώντας τη λειώνοντας δεξαμενή σοκολάτας 500 λίτρου και την αντλία σοκολάτας για να συνδέσει με αυτήν την γραμμή επικάλυψης, αυτό μπορούμε να βελτιώσουμε τη σοκολάτα επικαλύπτοντας ή η επίδραση βύθισης ιδιαίτερα, η τιμή είναι γύρω από US$23,000.

 

Πώς να κάνει τους βυθισμένους φραγμούς Granola τσιπ σοκολάτας ή τον καλυμμένο με σοκολάτα φραγμό;

Η σοκολάτα βύθισε το φραγμό granola ή ο καλυμμένος με σοκολάτα φραγμός είναι πολύ δημοφιλή τρόφιμα, μπορεί να γίνει από τα διαφορετικά συστατικά και καλυμμένη με ένα στρώμα της σοκολάτας. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν να κάνουν το διαφορετικό φραγμό με τη συνταγή που θέλουν και βάζουν έπειτα τον τελειωμένο φραγμό στη σοκολάτα επικαλύπτοντας τη γραμμή για το επίστρωμα σοκολάτας. Εάν οι πελάτες θέλουν να το αυτοματοποιήσουν και να βελτιώσουν την αποδοτικότητα, μπορούν να πάρουν μια μηχανή ενεργειακών φραγμών ή την πρωτεϊνική μηχανή εξωθητών φραγμών και να το συνδέσουν με μικρό enrober μας μας, η ανάγκη πελατών ακριβώς προετοιμάζει το μίγμα καλά και έβαλε το μίγμα στη χοάνη της μηχανής ενεργειακών φραγμών ή η μηχανή φραγμών granola, ο φραγμός μπορεί να διαμορφωθεί μέσω η φόρμα εξώθησης της μηχανής granola και έπειτα ο τελειωμένος φραγμός θα περάσει από τη μηχανή επιστρώματος σοκολάτας από τη ζώνη μεταφορέων που ντύνεται πλήρως ή που ντύνεται εν μέρει.

 

Πώς να ενεργοποιήσει μικρό enrober σοκολάτας μας;

Η ανάγκη πελατών ακριβώς να συνδέσουν με την ηλεκτρική ενέργεια κατάλληλα μετά από μετά από να λάβει τη μικρή σοκολάτα μας που επικαλύπτει τη μηχανή, έβαλε τους στερεούς φραγμούς σοκολάτας στο λειώνοντας λιμένα, οργάνωση η θερμοκρασία μέχρι 36 Κέλσιος για να λειώσει το φραγμό σοκολάτας, κατόπιν δροσερός κάτω σε 27 Κέλσιος και θερμότητα μέχρι 32 Κέλσιος πάλι έως ότου μπορείτε να πάρετε το υγρό σοκολάτας ο λειώνοντας λιμένας. Κατόπιν τρέξτε enrober σοκολάτας, η λειώνοντας ρόδα θα περιστραφεί και θα δημιουργήσει ένα wafterfall έτσι ώστε τα τρόφιμα μπορούν κατευθείαν για το επίστρωμα. Τελικά, βάλτε τα τρόφιμα ότι χρειάζεστε το παλτό στη enrober σοκολάτας ζώνη και θα ντυθεί πλήρως ή εν μέρει με να περάσει από τον καταρράκτη του υγρού σοκολάτας.

 

Έχετε τη δροσίζοντας σήραγγα για enrober σοκολάτας και ποια καλή δροσίζοντας σήραγγα που έχετε;

Συνήθως η ανάγκη πελατών προσθέτει μια δροσίζοντας σήραγγα μετά από enrober σοκολάτας στην οργάνωση μια πλήρης enrober γραμμή σοκολάτας. Το enrober σοκολάτας πλάτος ζωνών σηράγγων ψύξης μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με το enrober σοκολάτας πλάτος ζωνών. Κανονικά η enrober σοκολάτας ικανότητα θα έχει το διαφορετικό μέγεθος ζωνών σηράγγων ψύξης. Πάρτε μικρό enrober σοκολάτας 8KG-30KG μας για ένα παράδειγμα, χρησιμοποιούμε τη δροσίζοντας σήραγγα 3,2 μέτρων για όλη τη μικρή σοκολάτα μας επικαλύπτοντας τη μηχανή, το πλάτος ζωνών σηράγγων ψύξης που χρησιμοποιούμε είμαστε 200mm για την ικανότητα 8kg/15kg και 30kg μια batch, αλλά πλάτος ζωνών 300mm για μικρό enrober σοκολάτας 60kg μας.

 

Η μίνι enrober σοκολάτας δροσίζοντας σήραγγα που χρησιμοποιούμε είναι ένα ψυγείο 3P copeland, το ψυγείο USA.The 3P copeland θα έχει τη σταθερή cooing επίδραση, η οποία δεν θα επηρεαστεί από την εξωτερική θερμοκρασία. Δεν προτείνουμε έναν μικρότερο όπως 2P ακόμη και που είναι πολύ φτηνό, αλλά το ψυγείο 2P δεν μπορεί να επιτύχει τα ιδανικά αποτελέσματα ψύξης και σε μερικές καυτές χώρες 2P το ψυγείο θα σταματήσει εάν η θερμοκρασία δωματίου είναι υψηλή. Εάν οι πελάτες κάνουν τον καλυμμένο με σοκολάτα ενεργειακό φραγμό ή τα καλυμμένα με σοκολάτα τρόφιμα σφαιρών, η γρήγορη ψύξη για τα καλυμμένα με σοκολάτα τρόφιμα είναι πολύ σημαντική, ειδικά όταν πρόκειται να συνδέσετε μια τυλίγοντας μηχανή ροής με τη δροσίζοντας σήραγγα για να κάνετε συσκευασία.

 

Πόσους εργαζομένους η σοκολάτα σας που επικαλύπτει τη γραμμή θα χρειαστεί;

Η σοκολάτα μας που επικαλύπτει την ανάγκη 1 γραμμών μόνο εργαζόμενος για να ελέγξει τη enrober σοκολάτας και δροσίζοντας σηράγγων επιτροπή. Τι η ανάγκη εργαζομένων κάνει είναι να αρχιστεί η σοκολάτα τη μηχανή και την οργάνωση που η ζώνη μεταφορέων επιταχύνει για enrober σοκολάτας και δροσίζοντας τη σήραγγα. Τα πράγματα υπολοίπου είναι προετοιμάζουν τα τρόφιμα και βάζουν τα τρόφιμα στη ζώνη μεταφορέων. Βεβαίως εάν έχετε άλλα τρόφιμα διαμορφώνοντας τον εξοπλισμό, όπως η μηχανή φραγμών enery, μπορείτε άμεσα να συνδέσετε τη enrober σοκολάτας μηχανή με τα άλλα τρόφιμά σας διαμορφώνοντας τον εξοπλισμό, τα διαμορφωμένα τρόφιμα μπορούν να μεταφερθούν enrober σοκολάτας για την επικάλυψη της σοκολάτας μέσω της ζώνης μεταφορέων… Το enrober σοκολάτας πλάτος και το ύψος μπορούν να προσαρμοστούν για να ταιριάξουν με άλλου σας εξοπλισμός.

 

Μπορεί enrober σοκολάτας σας η μηχανή να ντύσει το κατώτατο σημείο τροφίμων μόνο ή μερικό επίστρωμα;

Enrober σοκολάτας μας η μηχανή έχει τη λειτουργία για το κατώτατο επίστρωμα σοκολάτας ή πλήρες επίστρωμα σοκολάτας, μπορούμε να ρυθμίσουμε την ταχύτητα σοκολάτας για να επιτύχουμε το μερικό επίστρωμα σοκολάτας

.

Ποιο είναι το υλικό για τη μηχανή επιστρώματος σοκολάτας σας;


Η μηχανή επιστρώματος σοκολάτας μας υιοθετεί το ανοξείδωτο 304 και τα μαρκαρισμένα ηλεκτρονικά μέρη.

 

Ποια ηλεκτρονικά μέρη η μικρή σοκολάτα σας που επικαλύπτει τη μηχανή χρησιμοποιεί;


Για τα ηλεκτρονικά μέρη μας, χρησιμοποιούμε Siemens και εμπορικά σήματα της Ταϊβάν, μπορούμε να προσαρμόσουμε το εμπορικό σήμα για τον πελάτη εάν ο πελάτης απαιτεί.

 

Ποια είναι η τάση enrober σοκολάτας σας;


Η τάση εμπορικό της δροσίζοντας σήραγγας σοκολάτας μας enrober και είναι 220 Β, ενιαία φάση.

Χρησιμοποιούμε 380V, τριφασικό για βιομηχανικό enrober σοκολάτας και τη δροσίζοντας σήραγγά μας.

 

Πώς να καθαρίσει τα μέρη της μικρής σοκολάτας που επικαλύπτει τη μηχανή;


Για τα enrober σοκολάτας μέρη που καθαρίζουν, την ανάγκη πελατών ακριβώς να πάρουν τη enrober δεξαμενή έξω και να την καθαρίσουν. Επίσης η ζώνη μεταφορέων μπορεί να αποσυντεθεί για τον καθαρισμό. Θα παράσχει το λεπτομερές enrober σοκολάτας cleaing βίντεο και θα συγκεντρώσει το βίντεο.

 

Συνιστώμενα προϊόντα

Μας ελάτε σε επαφή με ανά πάσα στιγμή

86--13818681174
Διεύθυνση: Πάτωμα 1, που χτίζει 1, No.1929, δρόμος Baziqiao, πόλη Nanqiao, περιοχή Fengxian, Σαγκάη, Κίνα. Μετα κώδικας: 201400
Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε