Να στείλετε μήνυμα
Shanghai Papa Industrial Co.,LTD
Σπίτι > Προϊόντα > Αυτόματη μηχανή Encrusting >
P188 αυτόματα μπισκότα maamoul που η μηχανή για τις πωλήσεις
  • P188 αυτόματα μπισκότα maamoul που η μηχανή για τις πωλήσεις
  • P188 αυτόματα μπισκότα maamoul που η μηχανή για τις πωλήσεις

P188 αυτόματα μπισκότα maamoul που η μηχανή για τις πωλήσεις

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα iPAPA
Πιστοποίηση CE
Αριθμό μοντέλου Ρ188
Λεπτομέρειες προϊόντων
Ικανότητα:
20-80 PC/λ.
Μορφή προϊόντων:
η σφαίρα, κώνος, στρογγυλή λουρίδα, δευτερεύων τετραγωνικός, terraced, κόβει οδοντωτά, κ.λπ.
Βάρος προϊόντων:
10-270g
Εγκιβωτίζοντας και γεμίζοντας αναλογία:
1:910:0
Δύναμη:
2.15kw
Τάση:
220V, ενιαία φάση
Διάσταση:
1670*920*1750 χιλ.
Βάρος:
320Kg
Υλικό:
Ανοξείδωτο 304
Ζώνη:
PU
Φόρμα:
PE
Εξουσιοδότηση:
1 έτος
Υπηρεσία μεταπωλήσεων παρεχόμενη:
Μηχανικοί διαθέσιμοι στα μηχανήματα υπηρεσιών στο εξωτερικό
Όρος:
νέος
Εφαρμογή:
τρόφιμα αρτοποιείων, παγωμένα τρόφιμα, βιομηχανία ζαχαρωδών προϊόντων, αλμυρή, άλλα πρόχειρα φαγητά
Υψηλό φως: 

Μηχανή αυτόματης επικάλυψης από ανοξείδωτο χάλυβα 304

,

Μηχανή για την ενσωμάτωση των κουλουριών Maamoul

,

Αυτόματη μηχανή Encrusting μπισκότων

Περιγραφή προϊόντων

P188 αυτόματα μπισκότα maamoul που η μηχανή για τις πωλήσεις

 

Περιγραφή:

 

P188 τα αυτόματα μπισκότα maamoul που η μηχανή είναι ένας προηγμένος εξοπλισμός επεξεργασίας τροφίμων που σχεδιάζεται για την αποδοτική και αξιόπιστη παραγωγή των διάφορων τροφίμων. Η μηχανή έχει διάφορα χαρακτηριστικά γνωρίσματα εξεχουσών θέσεων που την κάνουν μια άριστη επιλογή για τους κατασκευαστές επεξεργασίας τροφίμων.

 

Μια από τις πιό ξεχωριστές βελτιώσεις στο P188 είναι ο διευρυμένος συνδέοντας σωλήνας και το κάθισμα άντεξε μεταξύ του ρυθμιστή και του σώματος βαλβίδων. Αυτή η τροποποίηση εξασφαλίζει μια γρήγορη, ομαλή απαλλαγή του υλικού, που μειώνει την πιθανότητα της υλικής ζημίας. Μεγαλύτερο σώμα, λιγότερα μέρη, καμία νεκρή γωνία, που καθιστά τη μηχανή ευκολότερη να καθαρίσει. Το άφθονο εσωτερικό διάστημα επιτρέπει τη μελλοντική εγκατάσταση των τετραπλάσιων γεμίζοντας συστημάτων, που εξασφαλίζουν αυξανόμενη παραγωγικότητα.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

 

1. Η εσωτερική τρύπα του συνδέοντας σωλήνα και του συνδέοντας καθίσματος στη σύνδεση μεταξύ του διορθωτή και του κύριου σώματος διευρύνεται για να μειώσει τη ζημία των πρώτων υλών και να απαλλάξει τα υλικά γρηγορότερα και πιό ομαλά.


2. Το κύριο σώμα διευρύνεται, τα εξαρτήματα μειώνονται, δεν υπάρχει καμία νεκρή γωνία, και είναι εύκολο να καθαρίσει. Και υπάρχει αρκετό εσωτερικό διάστημα όταν προστίθεται αργότερα η τετραπλάσια πλήρωση, η παραγωγή είναι ομαλότερη, και η ικανότητα παραγωγής είναι υψηλότερη από αυτή P170.


3. Ο εσωτερικός γεμίζοντας σωλήνας υιοθετεί την τεχνολογία της παρόδου, και το υλικό απαλλάσσεται ομαλά, και το υλικό δεν θα είναι εκκεντρικό, και το κεντρικό δαχτυλίδι δεν απαιτείται. Η encrusting μηχανή P170 στηρίζεται στο κεντρικό δαχτυλίδι για να καθορίσει το πρόβλημα εκκεντρικότητας. Θα βλάψει την πρώτη ύλη. Το υλικό είναι χυτό αργίλιο συνολικά και δεν είναι εύκολο να βλαφθεί.


4. Ο εσωτερικός σωλήνας πλήρωσης καθορίζεται με την ανύψωση, και ο εσωτερικός σωλήνας πλήρωσης μπορεί να αφαιρεθεί χωρίς αποσυναρμολόγηση των τεσσάρων σταθερών επικεφαλής μπουλονιών κύβων, κατά συνέπεια καθαρισμός αποταμίευσης και χρόνος αποσύνθεσης.


5. Ο ανώτερος πίνακας μηχανών του τριπλού γεμίσματος έχει διατηρήσει τις τρύπες για την ήττα λέκιθου αυγών, και η συσκευή ήττας λέκιθου αυγών μπορεί να εγκατασταθεί άμεσα αργότερα για να επιτύχει την ήττα λέκιθου αυγών, και η θέση ήττας λέκιθου αυγών καθορίζεται στον ανώτερο πίνακα μηχανών, ο οποίος είναι σταθερότερος από P160.


6. Ο κόπτης υιοθετεί την κατακόρυφο πάνω-κάτω την τέμνουσα μέθοδο μετακίνησης, η τομή είναι παράλληλη στη ζώνη μεταφορέων, η γεμίζοντας επίδραση είναι πιό ομοιόμορφη, και η σταθερότητα του βάρους είναι καλύτερα εγγυημένη (η μηχανή εισάγεται από την Ιαπωνία με τα φρένα, η οποία είναι το ίδιο εμπορικό σήμα με Rennes.) Το εμπορικό σήμα Nissei μηχανών. Το P160 είναι μια δομή ταλάντευσης.


7. Το τέμνον μαχαίρι, η ανύψωση του κεφαλιού κοπτών και η ανώτερη κορυφή όλες αποτελούνται από τη χρυσή δομή επεξεργασίας, η μετάδοση είναι σταθερή και ο θόρυβος είναι μικρός, και η μηχανή δεν θα τινάξει όταν ανοίγεται η μηχανή σε 100 κομμάτια/λεπτό. Η δύναμη του κεφαλιού κοπτών 160 υιοθετεί μια δομή μετάλλων φύλλων. 160, οδηγούν λίγο γρηγορότερα και τα κουνήματα μηχανών, επειδή η εσωτερική μετάδοση κεφαλιών κοπτών είναι μια δομή ταλάντευσης.


8. Ο θόρυβος του ανώτερου εκκέντρου είναι μικρός, και η ρύθμιση του ανώτερου εκκέντρου είναι απλή και κατάλληλη.


9. Το γερμανικό ρουλεμάν γωνιών igus χρησιμοποιείται στην κόχη της ζώνης μεταφορέων, η οποία έχει μια μικρότερη δύναμη τριβής από τη συντετριμμένη άκρη μετάλλων φύλλων 160, κατά συνέπεια βελτιώνοντας πολύ τη ζωή της ζώνης.


10. Τα δόντια ανακατώματος και η επένδυση χαλκού υποβάλλονται σε επεξεργασία με τα νέα υλικά, που είναι wear-resistant, και δεν παράγουν τα μαύρα υλικά πετρελαίου ή διαρροών.


11. Το σταθερό την κεφάλι κύβων της εξωτερικής φόρμας δεν είναι εύκολο να βλαφθεί τα δόντια καλωδίων κατά καθαρισμό των εσωτερικών δοντιών, και το γαλλικό κλειδί αποσύνθεσης είναι εξοπλισμένο με έναν εξαγωνικό τύπο τρυπών, ο οποίος είναι ευκολότερος να αποσυνθέσει.


12. Η οθόνη αφής τοποθετείται στο αριστερό, έτσι ώστε το αριστερό χέρι μπορεί να ελέγξει την οθόνη αφής και ο δεξής μπορεί να πάρει το προϊόν κατά τη διάρκεια της διόρθωσης.

 

Προδιαγραφές:

 
Πρότυπο P188
Ικανότητα 40-120pcs/min
Μορφή προϊόντων η σφαίρα, κώνος, στρογγυλή λουρίδα, δευτερεύων τετραγωνικός, terraced, κόβει οδοντωτά και κ.λπ.
Βάρος προϊόντων 10-270g
Εγκιβωτίζοντας και γεμίζοντας αναλογία 1:910:0
Τάση 220V, ενιαία φάση
Δύναμη 3.0kw
Διάσταση 1680*1200*1700mm
Βάρος 400KG

 

 

P188 αυτόματα μπισκότα maamoul που η μηχανή για τις πωλήσεις 0

 

 

P188 σπειροειδής επίδειξη μηχανών τύπων αυτόματη διπλή γεμίζοντας encrusting:

 

 

 

 

Τρόφιμα που παράγονται από P170 Spiral encrusting μηχανή πλήρωσης τύπων τη διπλή:

 

 

P188 αυτόματα μπισκότα maamoul που η μηχανή για τις πωλήσεις 1

 

P170 η σπειροειδής encrusting μηχανή πλήρωσης τύπων διπλή μπορεί επίσης να κάνει κάτω από τα τρόφιμα:

 

P188 αυτόματα μπισκότα maamoul που η μηχανή για τις πωλήσεις 2

Εφαρμογή:

 

 

Διπλή encrusting μηχανή πλήρωσης για το φραγμό στρώματος:

 

 

 

Διπλή encrusting μηχανή πλήρωσης για τα μπισκότα:

 

 

Συνιστώμενα προϊόντα

Μας ελάτε σε επαφή με ανά πάσα στιγμή

86--13818681174
Διεύθυνση: Πάτωμα 1, που χτίζει 1, No.1929, δρόμος Baziqiao, πόλη Nanqiao, περιοχή Fengxian, Σαγκάη, Κίνα. Μετα κώδικας: 201400
Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε